VIDEO | Horoscop sâmbătă, 18 martie 2023. Dacă ți-ai făcut planuri pentru astăzi, există șansa ca acestea să se modifice pe parcurs.

Publicat: 18/03/2023, 09:12
Actualizat: 18/03/2023, 10:08

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 18 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ești entuziasmat de perspectiva întâlnirii cu prietenii sau de a participa la o activitate de grup foarte dragă ție însă o situație care apare pe neașteptate îți poate modifica planurile. Chiar și așa nu renunți ușor căutând variante alternative. Dacă ai instrumentele necesare pentru a salva situația, nu vei ezita.

Taur

Dacă cineva va încerca să-și impună autoritatea asupra ta, atribuindu-ți unele sarcini într-un context profesional dar nu exclusiv, reacția ta va fi pe măsura atitudinii sale. Nu ești dispus să agreezi nici un fel de constrângere sau limitare indiferent din partea cui vine.

Gemeni

Ești tentat să încerci ceva nou, să pui o idee sau o activitate în practică însă pot interveni unele temeri sau incertitudini. Este important să te confrunți cu ele și să vezi ce te ține pe loc. Compania sau susținerea unui prieten sau a unei cunoștințe înseamnă mult pentru tine încurajându-te.

Rac

Te simți încrezător în propriile forțe și vrei să-ți asumi coordonarea unor activități sau proiecte însă o situație imprevizibilă te determină să-ți modifici planurile. Cu cât vei încerca mai mult să controlezi un lucru sau situație cu atât vei realiza că este imposibil deoarece unele lucruri nu țin de noi.

Leu

Cerințele sau dorințele celuilalt nu sunt tocmai pe placul tău, indiferent că vorbim de planul profesional sau sentimental, fapt care te determină să respingi unele propuneri. Ce te atrage mai mult este nevoia de mai multă libertate și spontaneitate, deci poate faci o călătorie scurtă de relaxare.

Fecioară

Oricât de organizat și de precis ești cu unele lucruri sau activități, nu poți avea totul sub control în fiecare moment. O veste pe care o primești sau un eveniment anume te ia prin surprindere forțându-te să-ți schimbi planurile pentru astăzi însă te de vei descurca excelent folosind toate resursele disponibile.

Balanță

Dacă ți-ai făcut planuri pentru astăzi, să te relaxezi, să socializezi sau să ieși undeva în oraș, există șansa ca planurile tale să se modifice pe parcurs. Partenerul este sursa ta de susținere și apelezi la el pentru rezolvarea situației. Relația cu copiii îți poate da unele bătăi de cap, fii flexibil și înțelegător.

Scorpion

Dacă ți-ai propus să te organizezi cu unele lucruri în propriul cămin, poate chiar să faci unele schimbări sau modificări, nu miza pe susținerea partenerului deoarece poate să te suprindă cu planurile pe care le are și de care a uitat să te anunțe. În ciuda acestui lucru, poate să fie o zi cu spor și eficiență!

Săgetător

Interacțiunea dintre tine și o altă persoană poate să fie ușor conflictuală mai ales dacă amândoi sunteți convinși de propriul adevăr. Ești energic astăzi, atât fizic cât și intelectual însă gestionează-ți energia într-un mod înțelept deoarece pot apărea mici chestiuni de care trebuie să te ocupi și care necesită precizie și focusare maximă.

Capricorn

Nu ești deloc pe aceeași lungime de undă cu partenerul în privința unor chestiuni financiare. Atitudinea imprevizibilă și ușor impulsivă în modul de gestionare al banilor a unuia dintre voi creaza neplăceri. Nu este o zi potrivită pentru negocieri sau luarea unor decizii de natură financiară.

Vărsător

Dacă unele sarcini sau responsabilități familiale tind să-ți îngreuneze planurile pe care le aveai stabilite pentru astăzi, nu vei fi foarte încântat de acest lucru. Contează foarte mult pentru tine să iei legătura cu cineva, să faci un drum anume sau să te informezi asupra unui lucru de care depinde un proiect important pentru tine.

Pești

Cineva sau ceva anume poate să-ți strice cheful sau dispoziția bună pe care o ai așa că evită oamenii, informațiile sau mediile pe care nu le simți că rezonează cu tine. Chiar dacă ai o dispoziție ușor introvertită, vezi ce gen de activitate te-ar face să te relaxezi sau te-ar inspira într-un anume fel.

Horoscop general 13 – 19 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase