VIDEO | Horoscop vineri, 7 aprilie 2023. Zodia care poate întâmpina obstacole de natură financiară

Publicat: 07/04/2023, 06:00
Actualizat: 08/04/2023, 16:03

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 7 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți întâmpina unele obstacole de natură financiară întrucât dorințele sau interesele tale pot să nu coincidă cu cele ale unui asociat sau partener. Ești intuitiv iar percepțiile tale sunt amplificate astăzi, fapt care îți permite să înțelegi mai profund motivațiile din spatele unor acțiuni atât personale cât și ale altor persoane.

Taur

Interacțiunea într-un parteneriat este tensionată din cauza unor presiuni care sunt exercitate asupra ta. În același timp nu ești dispus să renunți la ceva ce este important pentru tine iar compania sau sprijinul unor persoane se poate dovedi extrem de util pentru obiectivele tale. Eforturile de echipă sunt favorizate.

Gemeni

Te poți îngrijora excesiv în privința unei chestiuni și este posibil să vezi lucrurile într-o lumină mai sumbră decât sunt în realitate. Abordarea practică și organizată de care dai dovadă pe plan profesional îți amplifică stabilitatea și perseverența în munca ta. Menținerea unui echilibru psihic este importantă pentru tine.

Rac

Cu cât vei încerca ca controlezi unele lucruri sau situații cu atât poți realiza că este practic imposibil. Dacă la nivel teoretic, lucrurile decurg satisfăcător vis-a vis de unele proiecte importante pentru tine, la nivel practic lipsa unor resurse financiare sau a susținerii cuiva la care ții are un impact puternic asupra ta.

Leu

Va fi foarte greu să ajungi la un compromis cu cineva astăzi întrucât părerile sau radical diferite. Siguranța și protecția sunt importante pentru tine precum și nevoia de a crea un spațiu sigur pentru tine și familia ta. Dacă solicitările socio-profesionale se dovedesc a pune în pericol acest lucru, nu ai de gând să tolerezi așa ceva.

Fecioară

Te poți confrunta cu unele probleme tehnice, de comunicare sau pur și simplu cu unele divergențe de idei sau perspective. Dacă ai de negociat sau de dezbătut unele chestiuni juridice, contractuale vei da dovadă de mult spirit analitic și perseverența în ciuda unor posibile probleme care se pot ivi. Evită orice te tensionează nervos.

Balanță

Discutarea unei chestiuni profesionale sau de business dar care implică partea de salarizare sau de gestionare a bugetului aflat în gestiune comună este tensionată cauzându-ți unele nemulțumiri. În același timp abordarea eficientă și productivă de care dai dovadă are toate șansele să-ți aducă rezultatele scontate.

Scorpion

Cu Luna astăzi în propriul tău semn, a-ți exprima punctul de vedere cu multă hotărâre și asertivitate va fi extrem de important în ciuda faptului că poți genera o reacție pe măsură. Ceva din atitudinea celuilalt naște o adevărată revoltă în interiorul tău însă îți va oferi prilejul în același timp să-ți dovedești creativitatea și spiritul liber altfel decât ai făcut-o până acum.

Săgetător

Astăzi poți avea o dispoziție mai retrasă, fiind mai receptiv la oamenii sau informațiile din jurul tău iar dacă acestea nu se dovedesc a fi cele mai pozitive, vei resimți mai profund acest lucru. O veste anume te poate impacta într-un anume fel forțându-te să te mobilizezi pentru a o rezolva. Capacitatea de a lucra cu propriile emoții este amplificată.

Capricorn

Indiferent de partenerul de discuție sau de contextul în care te găsești, dorințele, plăcerile sau interesele voastre financiare sunt diferite, fapt care poate antrena unele neînțelegeri dacă nu vreți să vă respectați aceste diferențe. Însă dacă sunteți dispuși să purtați un dialog asumat și constructiv, puteți descoperi că întotdeauna există soluții.

Vărsător

Pentru a reuși să echilibrezi timpul alocat unor obiective profesionale cu unele sarcini familiale sau domestice, va trebui să fii pregătit să faci unele schimbări personale cu care vei fi mai mult sau mai puțin comod. Abordarea pragmatică și eficientă de care dai totuși dovada te va ajuta în a-ți atinge scopurile și poate chiar va atrage susținerea potrivită.

Pești

Astăzi poate să fie unul din acele momente în care va trebui să găsești un numitor comun între gândirea rațională și cea intuitivă întrucât fiecare te poate duce în altă direcție iar acest lucru îți poate genera o reală incertitudine. Evită orice tentativă de a exagera lucrurile și acționează în direcția care ți se pare cea mai potrivită și mai apropriată de scopurile tale.

Horoscop general 3 – 9 aprilie 2023:

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
Are 85 de ani, dar continuă să întrețină relații intime: „Încă pot să-mi pun picioarele...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cea mai nouă tehnologie wireless 6G, de 500 de ori mai rapidă decât cele mai...