VIDEO | Horoscop zilnic duminică, 9 iulie 2023. Lasă-te ghidat de intuiție!

Publicat: 09/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 9 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Cu Luna în propriul tău semn, ai o stare dinamică, energică și asertivă însă această asertivitate nu este impulsivă, cum poate fi deseori în cazul tău ci temperată și strategică. Lasă-te ghidat de intuiție și înconjoară-te doar cu acei oameni în prezența cărora te simți familiar și confortabil.

Taur

Poți avea o stare mai introvertită sau mai nostalgică. Îți propui să analizezi sau să observi mai mult lucrurile stând în spatele scenei. Unele știri, informații sau chiar conversații cu unele persoane pot să te impresioneze într-un anumit fel, de aceea ar fi indicat să te înconjori cu informațiile sau oamenii potriviți.

Gemeni

Ceva sau cineva îți amplifică încrederea în tine, în talentul sau abilitățile tale sau tu ești cel care privește încrezător spre viitor. Deși poți fi entuziasmat în privința unor planuri sau obiective, va trebui să găsești o variantă concretă de implementare a lor, fapt care te aduce cu picioarele pe pământ.

Rac

Te manifești într-un mod vizibil iar emoțiile tale nu sunt greu de ghicit, în ciuda faptului că de obicei ești mai privat în exprimarea lor. Dacă preiei inițiativa gestionării unei anumite situații, asigură-te că ai cu adevărat cheful și dispoziția necesară și că nu o faci doar pentru că “trebuie”. Te simți inspirat și motivat într-o anumită direcție.

Leu

În timp ce o parte din tine își dorește să fie mai spontană și are chef de o ușoară aventură, cealaltă își dorește să stea mai retrasă și să se odihnească mai mult. Poate varianta cea mai bună pentru a ajunge la un echilibru ar fi să pleci undeva unde te poți relaxa mai mult. Sfatul cuiva într-o chestiune financiară te avantajează.

Fecioara

Aspectul pozitiv dintre Mercur, guvernatorul tău și Neptun îți amplifică conexiunea pe care o ai cu unii oameni cu care împărtășești aceleași hobby-uri sau interese. În același timp acest lucru nu te împiedica să-i observi la fel de bine și pe cei care își ascund intențiile în spatele unor cuvinte sau comportamente.

Balanța

Luna îți tranzitează sectorul parteneriatelor tale deci o mare parte din atenția și interesul tău sunt îndreptate spre celălalt însă poți simți cu ușurință când solicitările celuilalt depășesc gradul tău de confortabilitate. Totuși dispoziția ta empatică și susținătoare te determină să lași de la tine dacă consideri că așa îl poți ajuta pe celălalt.

Scorpion

Dacă necesitatea gestionării unei situații administrative sau organizatorice interferează cu planurile pe care le aveai stabilite, vei face tot posibilul să le rezolvi cât mai repede. O discuție pe care o porți cu cineva sau ceva ce urmărești te încurajează să continui să investești în ceva important pentru tine.

Săgetător

Chiar dacă îți dorești cu ardoare unele lucruri, cu cât încerci să forțezi nota cu celălalt vrând să-l convingi de ceva anume, cu atât poți genera unele tensiuni. Sau poate dorințele celuilalt sunt neadecvate din perspectiva ta. Indiferent de situație, disponibilitatea de a asculta cu răbdare și înțelegere va fi extrem de prețioasă.

Capricorn

Dacă tu sau partenerul luați inițiativa în privința unor acțiuni fără să vă consultați reciproc, acest lucru poate cauza neînțelegeri din cauza lipsei de conexiune dintre voi. Dacă sunteți dispuși să vă ascultați unul pe altul și chiar să faceți compromisuri, la nevoie, interacțiunea dintre voi se va îmbunătăți.

Vărsător

Cu cât te grăbești în a rezolva unele lucruri sau îl forțezi și pe celălalt să se miște în ritmul tău, cu atât pot apărea tot felul de neînțelegeri. Este important să eviți critica sau tendința de a coordona unele lucruri sau activități dacă nu o poți face într-un mod calm respectând nevoile și ritmul celuilalt.

Pești

Ceva sau cineva te atrage și-ți este greu să reziști tentației. Vei vrea să cumperi ceva cu scopul de a te pune în valoare. Ți se recomandă prudență în modul în care îți gestionezi resursele sau o evaluare cât mai atentă a persoanei pe care ți-ai propus să o cucerești astfel încât să te asiguri că este ceea ce ai nevoie.

Horoscop general, săptămâna 3-9 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Gabriela Firea dă LOVITURA TOTALĂ în partid. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri: NU-L IARTĂ
Alimentele interzise în Săptămâna Mare. Tradiția pe care trebuie să o respecte credincioșii
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce amendă a primit un turist care s-a apropiat prea mult de o morsă din...