VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 2 septembrie 2023. O zi cu chef de socializare, călătorii și explorare de noi teritorii

Publicat: 02/09/2023, 09:19

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 2 septembrie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Cu Luna în propriul tău semn ai o atitudine proactivă în privința unor lucruri, activități sau chiar persoane care îți atrag atenția sau interesul. Totuși se pare că există și unele sarcini sau responsabilități de care trebuie să te ocupi așa că încearcă să aloci un pic de timp și în acea direcție.

Taur

Chiar dacă nu găsești suport sau înțelegere în relația cu un partener sau pur și simplu nu poate să se conecteze cu tine pe plan emoțional așa cum ți-ai dori, reușești să-ți găsești singur resursele și încrederea de care ai nevoie. A avea curajul să-ți înfrunți o anumită vulnerabilitate poate fi eliberator.

Gemeni

Oricât de entuziasmat ești în privința unui proiect este important să vezi dacă este unul concret și realizabil. Dacă ești invitat undeva sau ai plănuit o ieșire cu prietenii în oraș, vei face tot posibilul să nu ratezi momentul chiar dacă o chestiune emoțională delicată este în continuare pe fundal.

Rac

Deși ai încredere în abilitățile și talentul tău și implicit în valoarea unor lucruri pe care le oferi, o anumită negociere poate avea nevoie de unele compromisuri pentru a fi încheiată. Atitudinea cu care îți exprimi punctul de vedere este esențială dacă vrei să ai succes, deci rămâi flexibil.

Leu

O zi cu chef de socializare, călătorii și explorare de noi teritorii, practic orice te ajută să te dezvolți ca și personalitate sau imagine. Singurul aspect la care trebuie să fii atent este cel financiar astfel încât să te asiguri că planurile tale respectă bugetul pe care îl aveai alocat.

Fecioara

Dacă cineva încearcă să te convingă de unele lucruri sau să te cucerească într-un anumit fel, va trebui să aibă unele argumente puternice care să-i justifice demersurile. Dacă ești tu cel care încearcă să-și depășească unele limite, asigură-te că ești confortabil cu riscurile la care te expui.

Balanță

Oricât de mult ai vrea să crezi în ceva sau cineva sau să dai o șansă unui proiect anume, o nesiguranță interioară îndeamnă la introspecție. Trebuie să găsești acea varianta potrivită pentru tine care să împace atât nevoia de vizibilitate cât și curajul de a vorbi deschis despre unele lucruri mai sensibile.

Scorpion

Deși ești proactiv în privința unor sarcini pe care le rezolvi rapid și eficient, nu ești mulțumit de timpul liber rămas la dispoziție. Sau din altă perspectivă, dacă ajutorul care ți se cere presupune să renunți la ceva ce este important pentru tine, vei încerca să găsești o variantă cu care să fii confortabil.

Săgetător

Simți nevoia să-ți exprimi creativitatea, să fii liber, să socializezi cu oameni cu care rezonezi, orice îți permite să te bucuri. Ceea ce nu simți să faci este să te conformezi unor sarcini sau unei autorități anume care ți-ar lua din libertatea de exprimare însă s-ar putea să fii nevoit să faci unele compromisuri.

Capricorn

Inițiativele de natură domestică ale partenerului pot să nu coincidă întocmai cu interesele sau dorințele tale. Sau poate ceva ce amândoi puneți la cale are nevoie de un pic mai mult studiu sau informare într-un anumit domeniu. Indiferent de situație dorința de a demara ceva anume are nevoie să fie evaluată corect.

Vărsător

Indiferent de discuțiile interesante în care ești angrenat sau poate chiar de promisiunile care ți se fac pe baza unei colaborări anume, este important să te asiguri că sunt potrivite din punct de vedere financiar. Dacă tinzi să-ți faci griji în unele direcții, o plimbare cu bicicleta sau un pic de jogging te-ar avantaja.

Pești

Nu te grăbi în a accepta o anumită ofertă financiară sau profesională înainte de a evalua cu grijă implicațiile aferente. Emoțional te poți simți impulsionat să iei rapid unele decizii însă rațional ești îndemnat să evaluezi cât de potrivite sunt acele decizii vis-à-vis de genul de colaborări pe care ți-ai propus să le ai pe viitor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cine este Kostas Passaris, sau „Fiara din Balcani”, deținutul atât de periculos, încât trebuie mutat...
Prognoză ciudată emisă de Accuweather pentru România. Se anunță vremuri tulburi
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt. Zonele vizate
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Talia lui Kim Kardashian a șocat internetul în ținuta de la Met Gala 2024
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
BANII românilor sunt verificați. Statul CONFISCĂ tot. Legea pe care ești obligat să o respecți
Mașinile diesel devin istorie. Motorina nu mai este rentabilă în benzinării
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cum va fi vremea în luna mai: Temperaturi peste medie și precipitații variabile
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
(P) Importanța Pavelelor de Cauciuc: O Alegere Durabilă și Versatilă pentru Diverse Aplicații