VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 8 iulie 2023. Orice este misterios captează atenția acestei zodii!

Publicat: 08/07/2023, 00:00
Actualizat: 08/07/2023, 12:40

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 8 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ești inspirat și imaginativ indiferent de contextul în care te găsești. Orice gen de activitate care te ajută să evadezi din planul cotidian este perfectă, poate fi un joc anume, o plimbare într-un loc deosebit, încărcat energetic sau chiar o experiență de natură spirituală care generează unele revelații prețioase.

Taur

Participarea la o activitate de grup, alături de oameni cu care împărtășești aceleași obiective și interese te entuziasmează. Compania unei persoane deosebite, poate să fie un maestru sau un ghid te motivează în ceva ce este important pentru tine dacă ești pregătit. Orice acțiune de natură filantropică este favorizată.

Gemeni

O zi cu mai multă vizibilitate sau popularitate. Poți participa la un eveniment monden sau tu însuți te ocupi de organizarea unui eveniment cu scopul de a ajuta sau susține o cauză anume. Ceva sau cineva te impresionează într-un mod plăcut sau tu ești cel care te remarci prin abilitățile de care dai dovadă.

Rac

Ziua favorizează orice acțiune prin care îți poți lărgi orizonturile fizice și intelectuale. Dacă faci o călătorie, contactul cu tradițiile, oamenii și cultura respectivă îți îmbogățesc sufletul. În egală măsură, vizitarea unui galerii de artă, un curs de fotografie sau participarea la un concert este o experiență perfectă pentru tine.

Leu

După o săptămână agitată, simți nevoia să te conectezi mai profund cu ceva ce iubești sau cu o persoană dragă ție. Poți fi extrem de pasional și intens în sentimente dar și foarte atent la gesturile sau dorințele celui de lângă tine. De asemenea, orice este secret, ocult, misterios îți poate capta atenția.

Fecioara

Dacă vrei să te faci remarcat într-un fel participând la un eveniment monden sau făcând o prezentare a unor servicii pe care le oferi, feedback-ul pe care îl primești îți este favorabil. De altfel poți mediatiza o informație dacă consideri că te avantajează însă este important să fie cât mai clară și mai veridică.

Balanța

Ești empatic, compasiv și pregătit să susții un om sau o cauză. Te poți oferi să ajuți pe cineva într-o situație urgentă chiar dacă asta presupune modificarea planurilor pe care le aveai stabilite. Poți avea surpriza să descoperi un remediu perfect pentru o problemă de sănătate mai veche într-un mod total neașteptat.

Scorpion

Conjuncția dintre Lună și Neptun din sectorul iubirii, al creativității și al copiilor favorizează orice activitate de natură creativă sau artistică fie a ta personală fie a copilului tău, de care te poți simți foarte mândru. Dacă nu ești într-o relație, compania cuiva sau activitățile realizate împreună îți fac ziua mai frumoasă.

Săgetător

Ești super încântat de o investiție făcută în propriul cămin și nu ești singurul care se bucură de ea. Poți fi ușor visător, nostalgic sau dornic să stai la povești în prezența celor dragi iar dacă simți că ai de făcut o mărturisire sau de împăcat cu cineva din familie, momentul este perfect pentru a o face.

Capricorn

Ceva ce citești sau urmărești, o conversație cu cineva sau o scurtă plimbare undeva poate să aibă un profund impact asupra ta, unul benefic și inspirator. Dacă ai o latură artistică mai pregnantă, orice îți propui să creezi astăzi va fi impregnat cu propriul tău stil captând atenția și interesul celorlalți.

Vărsător

Confortul și plăcerea sunt importante astăzi pentru tine și indiferent dacă partenerul tău este pe aceeași lungime de undă cu tine sau nu, îți propui să te bucuri de un lucru, un loc sau de o activitate care te relaxează și te binedispune. Poți face o plimbare pe malul mării sau poți lua o cină romantică.

Pești

Conjuncția dintre Luna și Neptun din propriul tău semn îți amplifică imaginația și inspirația la cote maxime deci indiferent de contextul în care te vei găsi, vei încerca să te manifești într-un mod care să te pună în valoare. Dacă vrei să faci o schimbare de stil sau coafură, va fi una care surprinde și fascinează. Arta fotografică este favorizată.

Horoscop general, săptămâna 3-9 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor