VIDEO | Horoscopul lunii octombrie. Eclipsa de Soare influențează toți nativii

Publicat: 13/10/2022, 15:54

Berbec 21 martie – 20 aprilie

Relațiile, în prim-plan

Relațiile și modul în care interacționezi cu ceilalți, atât personal cât și professional, colaborările dar și posibile alianțe sunt în prim planul acestei luni. Vă deveni mai clar cine continua să împartă același drum cu tine și cine nu. Comunicarea asertiva dar flexibila la nevoile celuilalt vă reprezenta una dintre cheile succesului, vei avea șansă să asculți mai mult și chiar să faci compromisuri acolo unde este cazul. În egala măsură este bine să fii selectiv cu zvonurile sau informațiile din jurul tău deoarece nu toate sunt cele mai corecte și riști să acționezi neinspirat. Finalul de luna se anunță intens și transformator, pregătind terenul pentru noi experiențe.

TAUR 21 aprilie – 20 mai

În căutarea echilibrului

Primele 3 săptămâni ale lunii vor accentua nevoia de a-ți stabiliza și chiar armoniza relațiile cu colegii, mediul professional dar și cu aspectele practice, organizatorice ale vieții cotidiene. Ți se vă cere să găsești un echilibru între partea practică și materială a vieții, respectiv împlinirea sarcinilor și responsabilităților cotidiene și partea emoțională, spirituală. Renunțarea la spiritul critic îmbrățișând o latura mai echilibrată, mai diplomată, atentă atât la propriile nevoi cât și cele ale celorlalți vă fi de mare ajutor. Eclipsa parțială de soare din 25 octombrie iți vă îndrepta atenția către sectorul partenerial care pregătește terenul unor noi asocieri mai mult decât binevenite.

Gemeni 21 mai – 21 iunie

Șansa de a socializa

Chiar dacă în primele 10 zile ale lunii încă te mai afli sunt influenîa unor chestiuni practice, organizatorice care vizează căminul, o situație familială, securitatea încercând să le planifici cât mai eficient posibil, în perioada următoarea vei glisa într-un mare fel către activități interactive, având șansă să socializezi mai mult. Luna Plină din 9 octombrie din sectorul visurilor și aspirațiilor de viitor iți oferă șansă să-ți investești toate resursele fie într-un proiect creativ la care lucrezi demult fie într-o relație de iubire deosebită. Ești propulsat în a-ți demonstra talentul, unicitatea, imaginația și strategia. Utilizează-ți potențialul la maxim întrucât ai toate șansele să cucerești auditoriul. Eclipsa de Soare din Scorpion din 25 octombrie te pregătește pentru o redefinire profesională însă intrarea lui Marte în mers aparent retrograd în Gemeni din 30 octombrie te inviăa la o reanaliză personală.

Rac 22 iunie – 22 iulie

Căminul în centrul atenției

Prima parte a lunii are că scop armonizarea și rezolvarea unor chestiuni care vizează casa, căminul propriu, o situație familială sau anumite aspecte emoționale. O renovare sau o cosmetizare a căminului sunt posibile iar dacă ești în discuții cu privire la o proprietate imobiliară, acestea decurg favorabil, chiar daca pot și fi momente în care vă trebui să te impui mai ferm pentru a reuși. Luna Plină din Berbec din 9 octombrie vă scoate la iveală orice fel de dezechilibru ar putea exista intre sectorul familial și cel profesional cerând de la tine să echilibrezi balanța. Eclipsa parțială de Soare din Scorpion din 25 octombrie energizeaza puternic sectorul iubirii și creativității, favorizând orice proiect creativ dar și o expresie de sine mai pasională și chiar magnetică. Pe 30 octombrie, Marte își începe mișcarea aparent retrogradă în Gemeni amplificând abilitatea de introspecție și interiorizarea.

Leu 23 iulie – 22 august

Comunicarea este de partea ta

O lună în care vei avea șansă să-ți pui în valoare abilitățile de comunicare, talentul de negociator și charisma personala în interacțiunile cu cei din mediul apropiat. Este important să-ți folosești gândurile și cuvintele cât mai pozitiv posibil pentru a atrage ceea ce-ți dorești. Luna nouă din berbec din 9 Octombrie iți deschide noi orizonturi și te îndeamnă la creștere personală și spirituală oferindu-ți șansa de a-ți redefini propriul adevăr personal. Cu cât vei fi mai clar și mai convins de direcția în care vrei să mergi cu atât vei atrage șansele potrivite, chiar și atunci când sunt factori care par imposibil de depășit. Odată cu Eclipsa parțială de Soare din Scorpion din 25 octombrie, aspecte importante legate de căminul, familia sau starea ta emoțională vor ieși la suprafață pregătind începutul unor schimbări transformatoare.

Fecioară 23 august – 22 septembrie

Planurile vechi își găsesc rezolvarea

O luna cu un real potențial transformator în ceea ce privește resursele proprii dar și valoarea de sine. Finalizarea perioadei de retrogradare a lui Mercur, propriul tău guvernator aduce mai multă claritate în privință propriilor nevoi și dorințe și te ajută să deblochezi acele planuri sau proiecte întârziate de aceasta retrogradare cu mai multa încredere și determinare, chiar dacă nu țoață lumea pare să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Luna Plină din Berbec din 9 octombrie vine cu oportunități reale din punct de vedere financiar aratandu-ți care sunt lucrurile, activitățile sau relațiile în care merita să investești în continuare. Din 25 octombrie aptitudinile de comunicare ating cote înalte și totuși profunde, fiind mai preocupa de ce se află în spatele cuvintelor decât cuvintele în sine.

Balanță 23 septembrie – 22 octombrie

Redefinirea personalității

O lună în care ai șansă să te repozitionezi, să devii conștient de potențialul tău și să-ți redefinești propria personalitate, atâta timp cât ești dispus să lași insecuritatea la o parte. Dacă există tensiuni sau o lipsă de echilibru între nevoile și dorințele proprii și cele ale partenerului, Luna Plină din berbec din 9 octombrie te vă ajuta să reechilibrezi balanță, chiar daca asta presupune să-ți înfrunți anumite incertitudini și să-ți resetezi propriile limite. Din 25 octombrie, capeți cu totul alte perspective asupra sectorului financiar dar și asupra propriei valori de sine care pregătesc terenul unor veritabile transformări de perspectivă. Succesul acestei luni depinde de puterea de a crede în propria-ți strălucire!

SCORPION 23 octombrie – 21 noiembrie

Ești tot mai pragmatic

Prima parte a lunii explorezi acea latură ascunsă a personalității tale care vizează tiparele și mecanismele subconștientului nostru ceea ce te face să te îndoiești de calitatea și sinceritatea unor relații. Luna Plină din Berbec din 9 Octombrie cere de la tine să ai o abordare pragmatică și realistă asupra vieții tale cerând să echilibrezi aspectele practice cu cele emoționale și spirituale. Oricât de logic ai vrea să fii, ai nevoie să-și înțelegi înainte de toate răspunsurile emoționale. Eclipsa parțială de Soare din propriul semn din 25 octombrie este un moment de referință pentru tine întrucât te vă aduce în moment prezent oferindu-ți șansă să-ți redefinești propria identitate. Doar intrarea lui Marte în mers retrograd pe 30 octombrie începe să ridice semne de întrebare în privință unor asocieri sau angajamente sentimentale sau profesionale.

SĂGETĂTOR 2 noiembrie – 20 decembrie

Călătorie de transformare

Începutul de lună se află sub influența unei situații mai confuze în mediul profesional unde cineva, în ciuda unei aparențe binevoitoare, poate să aibă aibă cu totul alte interese decât cele declarate. În ciuda popularității de care te bucuri în aceasta perioada, Luna plină din Berbec din 9 octombrie te ajuta să-ți redefinești propriile interese și nevoi și să realizezi care sunt de fapt oamenii sau proiectele în care merită cu adevărat să investești. Odată cu Eclipsa parțială de Soare din Scorpion din 25 octombrie care activează un sector al vindecării și al spiritualității începe o nouă călătorie de transformare interioară. Retrogradarea lui Marte din 30 octombrie te invită să regândești modul în care interacționezi sau în care te confrunți.

CAPRICORN 21 decembrie – 19 ianuarie

Ești pe o direcție ascendentă

În prima parte a lunii, obiectivele profesionale și personajul tău social vor fi în prim plan iar cheia succesului o reprezintă abilitatea de a relaționa cu mult fair play dar și cât mai diplomatic posibil. Chiar daca logica unor planuri nu este încă cea mai clară sau poate ți se oferă șansă să te specializezi într-un domeniu nou, cu siguranță ești pe o direcție ascendenta. Luna Plina din 9 octombrie vă testa gradul de satisfacție vis-a vis de aceste ambiții profesionale ajutandu-se să reajustezi ceea ce consideri necesar. Eclipsa de Soare din 25 octombrie pregătește terenul unor noi alianțe dar și a unei transformări profunde a unor idealuri sau aspirații de viitor. Marte retrograd din 30 octombrie te invită să-ți reevaluezi resursele fizice dar și ritmul de muncă.

VĂRSĂTOR 20 ianuarie – 18 februarie

Transformări benefice

Redefinirea propriei filozofii de viață, a sistemului de credințe, și nevoia de expansiune fizica dar și intelectuală sau spirituală te vor angrena în cele mai dinamice și provocatoare schimburi de idei și experiențe. Luna Plină din Berbec din 9 octombrie poate lua forma unei adevărate confruntări de idei și valori amplificând curiozitatea și dorință de cunoaștere dar și nevoia de a-ți face mesajul auzit, de a împărtăși cu lumea din propria-ți experiență. Ambițiile și rolul tău profesional încep să se evidențieze odată cu Eclipsa de Soare din 25 Octombrie care pregătește terenul unor transformări benefice a personajului tău social. Retrogradarea lui Marte din 30 octombrie te invită să regândești abordarea ta în materie de iubire și relații.

PEȘTI 19 februarie – 20 martie

Potențial de evoluție

Analiza relațiilor tale din ultima perioada iți oferă șansă să treci la o nouă etapă în cadrul unui parteneriat, fie sentimental fie de business însă fă-o într-un ritm mai lent în primele 10 zile ale lunii când poți fi mai reactiv datorita unor nelămuriri care persistă. Luna Plină din 9 octombrie te impulsionează să cântărești cu atenție angajamentele pe care le ai, financiare sau sentimentale, pentru a vedea daca primești atât cât crezi că meriti. Eclipsa de soare din 25 octombrie iți transforma întreagă perspectivă de viață, revelațiile de care ai parte iți vor expansiona orizonturile reimputernicindu-te. Întoarcerea lui Jupiter în propriul tău semn din 28 octombrie iți transmite că mai sunt aspecte din tine care așteaptă să fie descoperite, un potențial personal și spiritual care merită utilizat daca iți dorești.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Recipientele de la una dintre cele mai populare cafenele din lume vor fi mai mici...