Alexei NAVALNÎI, ARESTAT chiar când ieșea din închisoare. Lovitura dură primită de cel mai aprig OPOZANT al lui Vladimir PUTIN

Redactor:
Bianca Pavaluca
Alexei NAVALNÎI, ARESTAT chiar când ieșea din închisoare. Lovitura dură primită de cel mai aprig OPOZANT al lui Vladimir PUTIN
Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, a fost arestat din nou luni în Rusia, fiind acuzat de încălcarea legilor privind protestele, în momentul în care era eliberat din închisoare după o condamnare de 30 de zile pentru aceleași acuzații, relatează Reuters.

Informația a fost făcută publică de asociatul lui Navalnîi, Leonid Volkov, care a postat un mesaj pe Twitter conform căruia opozantul rus a fost arestat din nou în timp ce ieșea pe poarta închisorii.

Navalnîi consideră că autoritățile ruse continuă să îl aresteze pentru a-l împiedica să mai organizeze proteste împotriva reformei pensiilor.

Peste 800 de persoane au fost reținute la nivel național în urma protestelor împotriva legii pensionării promulgate de președintele rus Vladimir Putin.

Alexei Navalnîi, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat luna trecută în Rusia pentru plănuirea unor proteste neautorizate în Moscova în luna ianuarie.

Liderul opoziției a mai fost condamnat în luna mai la 30 de zile de închisoare pentru organizarea protestelor față de politicile președintelui Vladimir Putin.

 

Inchide