• Publicat:
Internațional

Ambasada ucraineană în Iran șterge o declarație privind cauzele prăbușirii avionului în Iran: Nu exclude „cauzele de natură teroristă”

Ambasada ucraineană în Iran șterge o declarație privind cauzele prăbușirii avionului în Iran: Nu exclude „cauzele de natură teroristă”
Ambasada ucraineană la Teheran a șters o declarație anterioară, prin care susținea că prăbușirea că prăbușirea avionului în Iran nu prezintă cauze de natură teroristă, anunțând că noile informații urmează să fie "clarificate", relatează site-ul postului CNN.

O nou comunicat al ambasadei afirmă că informațiile privind cauzele accidentului aerian vor fi „clarificate”, adăugând că declarațiile anterioare nu sunt considerate oficiale.

„Informațiile privind cauzele accidentului aerian sunt clarificate de către comisie. Orice declarație cu privire la cauzele incidentului, făcută înainte de decizia comisiei, nu este considerată oficială”, se arată în noul comunicat.

În declarația anterioră, ambasada ucraineană la Teheran informa că au fost excluse cauzele de natură teroristă, avionul prăbușindu-se din cauza unei defecțiuni tehnice.

Premierul ucrainean a declarat în acest context că este încă prea devreme pentru a fi stabilite cauzele prăbușirii avionului Boeing 737-800 în Iran.

„Orice versiune a concluziilor oficiale reprezintă o manipulare”, a declarat Oleksiy Honcharuk.

Tags:
Inchide