Brocarde, o englezoiacă infidelă, a divorțat de soțul ei Edwardo, o fantomă puritană. Vedenia nu suporta să fie înșelată cu amanți în carne și oase

Publicat: 30/10/2023, 19:36
Actualizat: 30/10/2023, 23:21

Căsătoria lui Brocarde, o englezoaică concupiscentă, cu o fantomă puritană s-a dovedit un dezastru. Cei doi s-au însoțit în 2021, la puțin timp după ce s-au văzut. După doar doi ani cu bune și cu rele, mireasa a reînceput să se întâlnească și cu oameni în carne și oase. Stafia a îndurat o vreme, dar apoi a pus piciorul în prag, a încercat să o aducă pe calea cea bună, cum a putut, a început s-o bântuie agresiv. Mai mult, de nervi, a dat și cu televizorul de pământ. Brocard a încercat să aducă vedenia cu picioarele pe pământ, a exorcizat-o. N-a mers. Astfel, devastată de comportamentul rigid al fantomei, Brocarde a recurs un act extrem, a renunțat cu totul la sex de orice fel și a decis să devină mireasa lui Dumnezeu. A ales abstinența și mănăstirea, unde crede că nu va fi urmată de spectrul agresiv, deși recunoaște că va fi o călugăriță obraznică.

Edwardo, fantoma unui soldat victorian, s-a furișat în patul femeii într-o noapte de coșmar, conform postărilor femeii. A fost dragoste la prima vedere. S-au căsătorit la puțin timp după contact. Lucrurile au mers bine o vreme, după cum se poate observa și din imaginile video. Dar vedenia s-a dovedit fățarnică și inflexibilă, cu principii victoriene de neacceptat, probabil doar în timpul zilei. Edwardo, fantomă de modă veche nu putea să accepte că Brocarde îl înșela cu oameni în carne și oase.

Femeia din Oxfordshire, Anglia, s-a căsătorit în anul 2021 cu Edwardo, fantoma unui soldat victorian, după ce spiritul bărbatului ar fi dat buzna în casa ei. S-au văzut, s-au plăcut, s-au căsătorit. Dar, căsnicia lor nu a durat prea mult. După mai multe acuzații de infidelitate, Brocarde, în vârstă de 40 de ani, a decis să pună capăt relației vara trecută. Ea a apelat chiar la un ritual de exorcizare în acest sens, pentru că „fostul soț” o bântuia.

Cred că voi fi călugărița obraznică

Hotărâtă să pună capăt definitiv relației cu fantoma, femeia s-a călugărit și a depus un jurământ de celibat. „Să devin călugăriță este de fapt ultima mea încercare de a mă elibera. Dacă nu va funcționa, atunci nu știu ce voi face”, a spus ea, conform Mirror. Brocarde spune că și-a dat seama că „fostul ei soț” nu o putea agasa cât timp ea se afla la biserică, iar astfel a luat decizia de a se călugări. „Sunt la capătul răbdării. Edwardo a aruncat în aer televizorul când a văzut nunta noastră pe Gogglebox. Nu vrea să se apropie de biserici sau de preoți, așa că sper că îi este frică și de călugărițe. El a urât gândul că mă întâlnesc cu bărbați adevărați, așa că poate că va fi mulțumit și se va odihni în sfârșit în pace dacă mă voi întoarce la Dumnezeu și la o viață de abstinență”, a spus ea pentru NeedToKnow.co.uk. „Nu știu cum mă voi descurca cu abstinența. Sunt o persoană foarte pasională. Nu sunt sigură că rugăciunea va fi un substitut potrivit. De asemenea, mă îngrijorează puțin faptul că voi fi limitată la un singur loc. Sunt un spirit liber și nu sunt sigură ce părere au călugărițele. Cred că voi fi călugărița obraznică”, a mai spus ea.

Rene Pârșan
Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?