Cea mai tânără victimă a prezentatorului BBC, acuzat post-mortem de agresiune sexuală, avea DOAR opt ani

Publicat: 06/11/2012, 16:32
Actualizat: 03/09/2019, 02:09

Cea mai tânără victimă a lui Jimmy Savile, prezentatorul TV care ar fi violat zeci de minori în anii de vârf ai carierei sale, ar fi avut doar opt ani atunci când a fost abuzată sexual de acesta și se afla internată într-un spital din Marea Britanie.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, abuzul s-ar fi petrecut în anul 1986, în incinta spitalului Stoke Mandeville, din Aylesbury. Dacă acest fapt se dovedește a fi adevărat, aceasta devine cea mai tânără victimă a pedofilului de la BBC.

După mai bine de două decenii, femeia, care era doar un copil atunci când a fost abuzată de Savile, a făcut dezvăluiri și a apelat la avocați pentru a solicita daune materiale de la cei care administrează averea defunctului prezentator TV și din partea reprezentanților clinicii în care era internată în 1986.

Moderatorul BBC, trecut în neființă anul trecut, furnizase sume imense de bani spitalului unde s-ar fi petrecut abuzul, astfel că avea acces nelimitat în incinta clinicii.

„Era doar fetiță care venise să se trateze, dar a ajuns să fie abuzată. Trebuia să beneficieze de protecție”, a explicat reprezentanta casei de avocatură care va reprezenta în instanță 36 de persoane care susțin că au fost molestate de Savile, printre care se numără și un bărbat și o femeie care ar fi avut doar nouă ani atunci când au fost abuzați.

De curând, reporterii britanici au publicat povestea terifiantă a lui Craig Bivens, un bărbat de 52 de ani care susține că ar fi fiul lui Savile din relația pe care acesta a avut-o cu Liz Boothe, pe vremea când aceasta era o tânără dornică să devină faimoasă.

„Am ieșit cu el timp de vreo cinci luni de zile. Să fiu sinceră, motivul pentru care am ieșit cu cineva care arăta ca el era acela că îmi putea face cunoștință cu oameni importanți. Am cunoscut o grămadă de nume mari prin intermediul lui, cel mai faimos dintre aceștia fiind cântărețul Cliff Richard”, a declarat Liz, acum în vârstă de 70 de ani.

Aceasta susține că i-a mărturisit lui Savile că era însărcinată, dar i-ar fi spus și că bebelușul pe care îl aștepta nu era al prezentatorului.

Liz nu a vrut niciodată să facă testele ADN, iar Craig se roagă să nu să afle vreodată că tatăl său a fost Jimmy Savile.