„Dacă avionul s-ar fi prăbușit direct pe pământ…”: Un pilot și pasagerul lui au supraviețuit ca prin minune după ce avionul a rămas blocat în cabluri unei telecabine – VIDEO

„Dacă avionul s-ar fi prăbușit direct pe pământ...:  Un pilot și pasagerul lui au supraviețuit ca prin minune după ce avionul a rămas blocat în cabluri unei telecabine - VIDEO
Publicat: 09/10/2019, 22:57

Pilotul în vârstă de 62 de ani a reușit să iasă foarte repede din avion, dar pasagerul a rămas blocat înăuntru pentru o perioadă, dar a fost nevătămat.

În imaginile surprise de echipa de salvare se poate observa cum pilotul stă pe una dintre aripile avionului aflat cu susul în jos, blocat între cabluri, în timp ce un membru al echipei se cațără până la el pentru a-l salva.

Incidentul a avut loc duminică după-amiaza în stațiunea de ski Prato Valentino, la nord de Milano, în Alpii italieni.

Echipele montane de salvare au fost ajutate de pompieri și de poliție pentru a-i evacua pe cei doi de pe avionul suspendat.

Autoritățile au declarat că avionu decolase dintr-o zonă situată în apropierea celei în care a avut loc accidentul.

„Au fost foarte norocoși. Dacă avionul s-ar fi prăbușit direct pe pământ, probabil că cei doi s-ar fi aflat în altp situație”, a declarat un reprezentant al echipei montane de salvare.

Foto: Captură YouTube

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase