• Publicat:
  • Actualizat:
Internațional

Daily Mail: Chinezii produc pastile din CARNE DE BEBELUȘ, care ar vindeca orice boală

Daily Mail publică un reportaj cutremurător despre o nouă formă de "medicină alternativă" din China: pastilele făcute din piele și carne de bebeluși, despre care se spune că pot vindeca orice boală.

Daily Mail publică un reportaj cutremurător despre o nouă formă de „medicină alternativă” din China: pastilele făcute din piele și carne de bebeluși, despre care se spune că pot vindeca orice boală.

Resturile bebelușilor avortați sunt tăiate în bucăți mici, uscate, puse la microunde și apoi transformate într-o pudră, care intră în capsulele magice, scrie Daily Mail. Chinezii cred că acestea pot opri îmbătrânirea, dar și lupta cu boli precum cancerul. „Dacă iei două tablete pe zi, după o săptămână vei simți diferența”, a declarat o farmacistă.

Daily Mail scrie că aceasta este o formă „bolnavă, canibală și ilegală” de medicină, pe care autoritățile chineze vor să o ascundă de restul lumii. Cu toate acestea, pastilele sunt larg răspândite: polițiștii de frontieră sud-coreeni au dejucat 35 tentative de a introduce aceste medicamente în țară și au confiscat 17.000 de pastile din China, în doar nouă luni.

 

Aici sunt stocați fetușii, înainte de a fi transformați în pudră

Motivul pentru care această formă de „medicină alternativă” a apărut în China este faptul că locuitorii țării au dreptul la un singur copil. Din acest motiv, au loc peste 13 milioane de avorturi anual, adică 35.000 pe zi. Doctorii, farmaciștii și chiar membrii familiilor cu copii avortați fac bani din această afacere.

Daily Mail scrie că ideea că fetușii sunt buni pentru sănătatea oamenilor datează de sute de ani, din dinastia Ming. În plus, se consideră că fetusul este cu atât mai sănătos cu cât se apropie de data nașterii.

O pastilă costă 30 de euro, iar un întreg fetus congelat – 124 de euro

Un reportaj filmat cu camera ascunsă de o televiziune sud-coreeană a prezentat mai mulți doctori care recunoșteau că produc pastile din carne de bebeluși. „Sunt foarte bune pentru tine, ia două pastile pe zi. Dar nu mai multe, că îți va curge sânge pe nas”, a explicat un doctor care a precizat fără niciun scrupul că fetusul din care sunt făcute pilulele respective avea șapte luni.

Pe lângă faptul că este imoral, ingeratul pastilelor din pudră de bebeluși este și foarte periculos, acestea conținând o sumedenie de bacterii, explică Daily Mail. Cu toate acestea, în ultima vreme, piața acestor pilule a explodat, prețul lor crescând de 50 de ori, de la 60 de cenți la 30 de euro. De asemenea, a început să se vândă separat și „ingredientul” medicamentelor, adică un fetus tăiat în bucăți și congelat, care poate ajunge la 124 de euro.

În ciuda procesului de producție, pastilele au un succes incredibil atât la chinezi, cât și la sud-coreeni, care spun că acestea sunt foarte eficiente. „Obișnuiam să le iau foarte des. Când rămâneam fără pastile, îi ceream fiului meu să-mi trimită prin poștă. E un medicament foarte bun, te face plin de energie. Dar acum pastilele s-au scumpit”, susține o comerciantă din Coreea de Sud, în timp ce o femeie din China spune că pastilele l-au ajutat pe fiul ei să scape de bolile la plămâni.

În ciuda evidențelor, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății din China spune că nu are nicio dovadă că astfel de pastile ar fi produse în țara sa. 

Inchide