Descoperire ȘOCANTĂ în casa unui infractor condamnat din California: Polițiștii au avut nevoie de două zile ca să afle numărul exact

Redactor:
Bianca Pavaluca
Descoperire ȘOCANTĂ în casa unui infractor condamnat din California: Polițiștii au avut nevoie de două zile ca să afle numărul exact

Adjuncții șerifului l-au arestat pe Manuel Fernandez, în vârstă de 60 de ani, după o percheziție de două zile a locuinței acestuia din regiunea Agua Dulce, la aproximativ 75 de km de Los Angeles, care a scos la iveală arsenalul ilegal.

Acesta a fost condamnat din nou, în contextul în care infractorii condamnați nu au voie să dețină arme de foc. În plus, acesta deținea în mod ilegal arme semiautomate și muniție pentru acestea.

Ulterior a fost eliberat pe cauțiune în valoare de 35.000 de dolari, după o zi petrecută în arest.

Perchezițiile de săptămâna trecută au dus la găsirea a 432 de arme de foc, conform comunicatului transmis de Biroul șerifului. În zilele următoare, alte 91 de arme au fost găsite ascunse în casă. Polițiștii au confiscat de asemenea calculatoarele și restul dispozitivelor electronice folosite pentru anchiziția ilegală a armelor.

Investigația acestui caz a condus polițiștii la casa unei femei, unde au găsit alte 30 de arme de foc ascunse. Aceasta este momentan căutată de poliție.

„Acest caz este o dovadă a implicării comunității în procesul de reducere a criminalității și a deposedării infractorilor de arme”, a declarat Jim McDonnell, Șeriful din districtul Los Angeles.

În acest caz, proprietarul armelor este bănuit a fi un colecționar de arme și nu plănuia să le folosească în scopuri violente, a declarat o sursă familiară investigației, citată de LA Times. Agenții examinează momentan armele în încercarea de a le determina proveniența.

Inchide