Doi copii au fost atacați de rechini în statul New York

Redactor:
Bianca Pavaluca
Doi copii au fost atacați de rechini pe coasta Long Island din statul american New York. Vezi cum au scăpat cu viață cei doi

Cele două incidente s-au petrecut la o distanță de numai câțiva kilometri, într-una dintre cele mai populare plaje din Long Island, potrivit BBC.

Fata a povestit salvatorilor că statea în apă până la brâu, când a văzut conturul unui pește. După ce a ieșit la mal, a observat că piciorul îi sângera.

„Am văzut ceva, lângă mine, am simțit durere. M-am uitat în jos și am văzut o aripioară de pește”, a declarat fata în vârstă de 12 ani. „Am mers la salvamari și m-au bandajat”.

Fata rănită de rechin

Conform declarației fetei, umbra din apă avea aproximativ 1 metru.

„Cel mai probabil voi intra din nou în apă, dar voi avea mai multă grijă data viitoare”, spune fata.

Mai târziu, un băiat de 13 ani a fost atacat de un rechin, în timp ce făcea surfing. Un dinte de rechin a fost extras din piciorul băiatului și este analizat.

„Medicii au confirmat că este o mușcătură de rechin și au găsit un dinte în piciorul băiatului,” a confirmat șeful salvamarilor Craig Amarando. Copiii nu au suferit răni grave și se vor recupera complet. Atacurile rechinilor asupra oamenilor sunt foarte rare în statul New York.

Foto: Barbara Pollina/Facebook

 

Inchide