Donald Trump, „capturat” și „judecat” de Iran. Oficial de la Teheran: Va fi înființată o instanță internațională

Redactor:
Mihai Draghici
Donald Trump, „capturat” și „judecat” de Iran. Oficial de la Teheran: Va fi înființată o instanță internațională
Iranul îl "va captura" și îl "va judeca" pe președintele Statelor Unite, Donald Trump, a avertizat sâmbătă Mohsen Rezaei, unul dintre consilierii ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului.

„În final, îl vom captura pe Trump și îl vom judeca. Va fi înființată o instanță internațională și Trump va fi judecat. Trebuie să fie judecat nu doar pentru ceea ce a făcut împotriva poporului nostru, ci și pentru crimele împotriva altor națiuni”, a declarat Mohsen Rezaei, secretarul Consiliului de Mediere din Iran, un organism subordonat ayatollahului Ali Khamenei, informează postul iranian Channel 2, citat de cotidianul Times of Israel.

În urmă cu câteva zile, Mohsen Rezaei, fost comandant al Gardienilor Revoluției din Iran, a ironizat lipsa de reacție a SUA față de doborârea de către Iran a unei drone americane și față de atacurile care au vizat rafinării din Arabia Saudită. „Dacă americanii sunt incapabili să riposteze împotriva Iranului pentru doborârea unui avion ultrasecret, cum ar fi capabili să apere Arabia Saudită?! Nu se pot apăra pe ei înșiși, cum ar putea apăra Arabia Saudită?! Toată lumea a primit mesajul”, a spus oficialul iranian într-un interviu difuzat de Institutul de Cercetări Media din Orientul Mijlociu (MEMRI).

Tags:
Inchide