Două eleve de 14 ani au fost arestate în SUA. Fetele sunt suspectate că au plănuit uciderea a nouă persoane

Redactor:
Marinela Sarbu
Două eleve de 14 ani au fost arestate în SUA. Fetele sunt suspectate că au plănuit uciderea a nouă persoane
Două eleve în vârstă de 14 ani din localitatea Avon Park, situată în statul american Florida, au fost arestate întrucât ar fi plănuit uciderea a nouă persoane, potrivit unui raport al mass-mediei din SUA, transmite BBC.

Cele două adolescente care studiau la Avon Park Middle School, ambele în vârstă de 14 ani, au fost arestate miercuri, după ce un profesor a găsit un folder în care își detaliau planurile.

Fetele aveau notate pe opt pagini planuri de a face rost de arme și de a scăpa de cadavre.

Ambele se află în arestul poliției, în așteptarea procesului.

Fiecare dintre cele două suspecte se confruntă cu nouă acuzații de conspirație pentru crimă și trei acuzații de conspirație pentru răpire.

Profesorul a observat că fetele se comportau „isteric” în timp ce se uitau la dosar și, se pare că a auzit-o pe una dintre ele spunând: „Voi spune că este o glumă dacă mă sună sau dacă îl găsesc”.

Profesorul a găsit mai târziu dosarul, pe care scria „Informații private”, „Nu deschideți” și „Proiectul 11/9”.

În interiorul folderului, notele scrise de mână au dezvăluit o listă de nume și au inclus planuri detaliate despre modul de efectuare a crimelor, potrivit postului de televiziune NBC.

Documentele vorbesc despre obținerea armelor de foc și distrugerea dovezilor prin arderea și îngroparea corpurilor victimelor.

Inchide