Dramă într-o rezervație din Africa de Sud. A sfârșit mâncat de leii pe care i-a crescut de când erau pui! – VIDEO

Dramă într-o rezervație din Africa de Sud. A sfârșit mâncat de leii pe care i-a crescut de când erau pui! - VIDEO
Dramă într-o rezervație din Africa de Sud. A sfârșit mâncat de leii pe care i-a crescut de când erau pui! - VIDEO / Sursa FOTO: https://www.all4women.co.za
Publicat: 27/08/2020, 18:16

Dramă petrecută într-o rezervație din Africa de Sud. Unul dintre cei mai cunoscuți crescători de lei din lume a sfârșit mâncat de animalele pe care le îngrijea în rezervația sa naturală! La întreaga scenă a asistat neputincioasă soția.

West Mathewson avea 69 de ani și era preocupat de soarta animalelor sălbatice și în mod special a leilor albi, aflați pe cale de dispariție. Miercuri dimineață, bărbatul a scos la plimbare o pereche de lei albi, obicei zilnic și de atâtea ori derulat fără evenimente neplăcute. Conform Daily Mail, cei doi lei s-au repezit asupra lui Mathewson, sfâșiindu-l sub privirile înspăimântate ale soției!

La momentul la care poliţiștii şi serviciile de urgenţă au sosit la faţa locului, West Mathewson era decedat, el suferind leziuni multiple. „Victima obişnuia să se plimbe cu aceşti lei pe teritoriul fermei de animale sălbatice”, a explicat o sursă din Poliție. „Se pare că leii erau obişnuiţi cu el, dar noi, poliţiştii, avertizăm deseori populaţia să fie mereu vigilentă în privinţa animalelor sălbatice, indiferent de circumstanţele în care acestea sunt ţinute”, a mai adăugat el.

În imaginile publicate pe site-ul rezervaţiei Lion Tree Game Lodge pot fi văzuţi vizitatori ai rezervaţiei fotografiaţi alături de lei.

În urma tragediei, cei doi lei au fost mutaţi într-o altă rezervaţie de animale sălbatice, au anunțat autoritățile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase