Dramă. Meghan Markle a pierdut o sarcină, în luna iulie. “Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea. Câteva ore mai târziu…”

Dramă. Meghan Markle a pierdut o sarcină, în luna iulie. “Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea. Câteva ore mai târziu...”
Dramă. Meghan Markle a pierdut o sarcină, în luna iulie. “Am simțit o crampă puternică și am căzut la podea. Câteva ore mai târziu…”
Publicat: 25/11/2020, 12:16
Actualizat: 25/11/2020, 12:20

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a dezvăluit, într-un articol de opinie publicat în cotidianul american New York Times, că în vara lui 2020 a pierdut o sarcină.

“Pierderile pe care le împărtășim” este titlul materialului în care soția Prințului Harry povestește drama prin care a trecut.

Era o dimineață de iulie care a început banal, ca oricare zi: pregătește micul-dejun. Hrănește câinii. Ia vitaminele. Găsește șoseta aia pierdută. Ridică creionul rebel care s-a rostogolit pe sub masă. Leagă părul într-o coadă înainte de a-mi lua fiul din pătuț”, a scris, la început ducesa de Sussex.

Meghan Markle a pierdut o sarcină. “Am știut asta, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul născut”

Ulterior au început și probleme pentru Meghan Markle, care era din nou însărcinată. “Dar după ce i-am schimbat scutecul am simțit o crampă puternică. Am căzut la podea, cu el în brațe, îngânând un cântec de leagăn ca să ne țină pe amândoi liniștiți, un cântec vesel, în contrast cu senzația mea că ceva nu e în regulă”, a povestit soția Prințului Harry.

Imediat, Meghan Markle a realizat că a pierdut sarcina. “Am știut, în momentul în care îmi strângeam în brațe primul născut, că tocmai îl pierdeam pe al doilea”, scrie ducesa în textul care a fost publicat de New York Times.

“I-am simțit umezeala palmelor și i-am sărutat degetele, ude de la lacrimile noastre”

Prințul Harry a fost tot timpul alături de ea, însă drama pe care au trăit-o nu o vor uita, cu siguranță, niciodată.

Câteva ore mai târziu, într-un pat de spital, strângeam mâna soțului meu. I-am simțit umezeala palmelor și i-am sărutat degetele, ude de la lacrimile noastre. Cu ochii pironiți în pereții albi, am încercat să mă gândesc cum vom trece peste asta”, a mai scris Meghan Markle.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase