Meghan Markle și Prințul Harry se vor întoarce în Marea Britanie, la cererea Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle și Prințul Harry se vor întoarce în Marea Britanie, la cererea Reginei Elisabeta a II-a
Publicat: 07/08/2020, 23:30

Ducele și ducesa de Sussex s-au instalat în Canada cu fiul lor, Archie. Dar luna viitoare, prințul Harry și Meghan au fost solicitați să se alăture  familiei regale pentru serviciul Commonwealth de la Westminster Abbey, care va avea loc pe 9 martie.

Sunday Times relatează că aceasta va fi ultima rundă de angajamente oficiale pentru cuplu și că apoi se vor întoarce în Canada. La serviciul tradițional al Commonwealth-ului vor participa și alți membri superiori ai familiei regale, inclusiv ducele și ducesa de Cambridge, și prințul Charles și ducesa de Cornwall.

Prințul Harry a vorbit despre alegerea de a face un pas înapoi din rolurile lor ca membri ai familiei regale

Joi, prințul Harry și Meghan au participat la un eveniment exclusivist la Miami, unde au fost invitați în calitate de speakeri la un summit de investiții din Florida, sponsorizat de JP Morgan. Harry a vorbit publicului – care era format din bancheri și invitați celebri – despre moartea mamei sale, prințesa Diana. Potrivit mai multor rapoarte, Harry a fost foarte deschis cu privire la modul în care moartea tragică a mamei sale l-a afectat, și încă până astăzi, ceea ce l-a determinat să caute ajutor profesional. Ducele a vorbit, de asemenea, despre alegerea lui și a lui Meghan de a face un pas înapoi din rolurile lor ca membri ai familiei regale, o decizie pe care, probabil, nu o regretă, deoarece nu vrea ca Meghan și fiul lor Archie să treacă prin ceea ce el a trecut fiind un copil.

Într-unul dintre ultimele sale angajamente înainte de a zbura în Canada luna trecută, Harry le-a spus invitaților la o cină de caritate pentru Sentebale că Marea Britanie va fi întotdeauna casa lui și că el și Meghan au sperat să servească reginei și țara.

Printul Harry: „Marea Britanie este casa mea și un loc pe care îl iubesc. Acest lucru nu se va schimba niciodată”

„Marea Britanie este casa mea și un loc pe care îl iubesc. Acest lucru nu se va schimba niciodată”, a spus el. „Am crescut simțind sprijin de la mulți dintre voi și am urmărit cum o întâmpinați pe Meghan cu brațele deschise, când m-ați văzut găsind iubirea și fericirea pe care o sperasem toată viața.”


El a continuat:

„Voi continua să fiu același om care își ține țara dragă și își dedică viața pentru a sprijini cauzele, organizațiile de caritate și comunitățile militare care sunt atât de importante pentru mine. Împreună, mi-ati oferit o educație despre viață. Rolul m-a învățat mai multe despre ceea ce este corect și exact așa cum mi-aș fi putut imagina vreodată. Facem un salt de credință – vă mulțumesc că mi-ați dat curajul să fac acest următor pas. „

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase