Elicopter LA PĂMÂNT în Marea Britanie. Momentul incredibil în care un șofer FRÂNEAZĂ în fața unui aparat de zbor al trupelor speciale SAS

Elicopter LA PĂMÂNT în Marea Britanie. Momentul incredibil în care un șofer FRÂNEAZĂ în fața unui aparat de zbor al trupelor speciale SAS
Publicat: 06/08/2018, 10:22

Un șofer se considerănorocos că a scăpat dintr-o întâlnire „de gradul III” cu un elicopter SAS (Special Air Service), care se afla, cel mai probabil, într-o misiune în zona Lake District, scrie independent.co.uk.

Brian Weatherall, în vârstă de 45 de ani, se deplasa pe o vreme cu ceață în Kirkstone Pass, alături de familia lui, când un elicopter a apărut DIN SENIN și l-a forțat practic să apese pedala de frână.

Camera video montată pe bordul mașinii lui Brian a înregistrat momentul incredibil în care aparatul de zbor trece razant pe lângă el.

După ce elicopterul a dispărut din raza vizuală, Weatherall spune: „Dumnezeule! Nu vezi în fiecare zi așa ceva„.

Se pare că elicopterul efectua manevre în timpul unei operațiuni a trupelor speciale britanice. „Nu mi-a venit să cerd. Nu am mai văzut așa ceva”, a declarat Weatherall, inginer civil în Durham. „Eram în concediu și drumurile erau foarte proaste, astfel încât am mers ușor. S-a întâmplat pe la 14.00 PM și aveam toată familia în mașină, a fost ceva incredibil – am scăpat cu mult noroc”.

Totuși, bărbatul a recunoscut că experiența unui asemenea moment a fost extraordinară: „Mă simtîn siguranțăcând văd cum pilotează forțele noastre speciale un elicopter”.

Reprezentanții SASau refuzat să comentezeincidentul semnalat de Brian Weatherall.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult