Epava cursei Air Algérie a fost găsită. Ce s-a întâmplat cu avionul. „Un detașament militar francez a fost trimis la fața locului”

Epava cursei Air Algérie a fost găsită. Ce s-a întâmplat cu avionul. Un detașament militar francez a fost trimis la fața locului
Publicat: 25/07/2014, 07:54

Avionul dispărut a fost localizat în regiunea Gossi, „în apropierea frontierei cu Burkina Faso”, a anunțat, în cursul nopții de joi spre vineri, președinția franceză, confirmând o informație în acest sens oferită anterior de autoritățile din Burkina Faso.

„Aparatul a fost clar identificat, în pofida faptului că este dezintegrat”, a precizat aceeași sursă, adăugând că un „detașament militar francez a fost trimis la fața locului pentru a securiza zona și pentru a colecta informațiile preliminare”.

Președintele francez Francois Hollande și-a exprimat „solidaritatea” față de familiile și apropiații victimelor.

Potrivit companiei Air Algérie, avionul a decolat de la Ouagadougou, cu peste 110 pasageri și șase membri ai echipajului, cu destinația Alger în cursul nopții de miercuri spre joi. El a dispărut de pe ecranele radar după 50 de minute de la decolare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase