Escape Room FĂRĂ SCĂPARE. Cinci adolescente au pierit ÎN FLĂCĂRI

Redactor:
Bianca Pavaluca
Escape Room FĂRĂ SCĂPARE. Cinci adolescente au pierit ÎN FLĂCĂRI
Cinci adolescente asfixiate în timpul unui joc de tip Escape room. Vezi tragedia dintr-un orășel din Polonia

Ministrul de Interne polonez Joachim Brudzinski a declarat că victimele aveau 15 ani și serbau ziua de naștere a uneia dintre ele, scrie The Guardian.

Monika Kosiec, purtătorul de cuvânt al Poliției din Koszalin, a anunțat că victimele au fost scoase din clădire abia după ce incendiul a fost stins. Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost transportat la spital cu răni grave.

Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 17.00. Cadavrele fetelor au fost găsite în camera de lângă cea în care a izbucnit focul, deci, adolescentele au murit din cauza asfixierii cu monoxid de carbon.

Autoritățile poloneze desfășoară controale de siguranță în toate încăperile care găzduiesc jocuri de tip escape room.

Președintele Poloniei și-a exprimat condoleanțe într-un mesaj pe Twitter, iar primarul din Koszalin a declarat zi de doliu pentru duminică:

„O tragedie devastatoare în Koszalin. Cinci fete pline de bucurie s-au stins din viață. Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de părinții lor și de cei dragi.”   

În jocurile tip „Escape Room”, participanții sunt închiși într-o cameră sau clădire și trebuie să găsească indicii cu ajutorul cărora să părăsească încăperea.

 

Inchide