Europarlamentarul care a participat la orgia sexuală de la Bruxelles, deși este anti-LGBTQ, ar fi încercat să fugă pe geam și să invoce imunitatea!

Europarlamentarul care a participat la orgia sexuală de la Bruxelles, deși este anti-LGBTQ, ar fi încercat să fugă pe geam și să invoce imunitatea!
Europarlamentarul care a participat la orgia sexuală de la Bruxelles ar fi încercat să fugă pe geam și să invoce imunitatea! / Sursă FOTO: Shutterstock

Poliția belgiană a întrerupt o orgie sexuală la care participau aproximativ 20 de bărbați, inclusiv cel puțin un politician străin și mai mulți diplomați, într-un bar central din Bruxelles, potrivit rapoartelor locale. Ulterior, europarlamentarul ungar Jozsef Szajer a recunoscut că a participat la „gang bang”. 

Ofițerii au descins vineri seara, 27 noiembrie 2020, la parterul unui bar de pe Rue des Pierres din capitala Belgiei unde au dat peste „o petrecere de picioare în aer”, potrivit ziarului belgian La Dernière Heure (DH), citând o sursă care susținea: „Am întrerupt un gang bang!”

Unul dintre participanți a fost Jozsef Szajer, deputat maghiar în Parlamentul European (europarlamentar) și personalitate de rang înalt în partidul Fidesz de extremă dreaptă al lui Viktor Orbán.

Europarlamentarul a participat la un „gang bang” cu 20 de bărbați, deși este anti-LGBTQ

Europarlamentarul a încercat să fugă pe geam, dar s-a rănit și apoi a dat peste echipajele de polițiști suplimentare care fuseseră trimise la fața locului. Unele rapoarte susțineau că politicianul a încercat să invoce dreptul parlamentar la imunitate, dar reglementările Parlamentului European prevăd că membrii pot fi supuși „anchetei, detenției sau procedurilor legale” dacă sunt „găsiți în actul săvârșirii unei infracțiuni”.

Pe fondul speculațiilor din ce în ce mai mari cu privire la deputat, Szajer a scris marți o postare pe site-ul său personal recunoscând că a încălcat regulile lockdownului impus în Belgiei prin participarea la petrecere.

„Am fost prezent”, a spus Szajer, care a fost fondator Fidesz, cunoscut pentru poziția sa anti-LGBTQ, și lider de partid în Parlamentul maghiar din 1994 până în 2002. „După ce poliția mi-a cerut actele de identitate – din moment ce nu aveam ID-ul meu – am declarat că sunt europarlamentar”, a mai scris acesta.

Jozsef Szajer ar fi fugit pe geam în încercarea de a scăpa de polițiști

Szajer a susținut că nu a consumat droguri și că „nu știe” nimic despre pastilele de ecstasy găsite de autorități, adăugând: „Îmi cer scuze față de familia mea, de colegii mei și de alegătorii mei”.

Bărbatul 59 de ani și-a prezentat demisia din Parlamentul European, înainte de apariția dezvăluirilor, spunând la acea dată că decizia sa a marcat sfârșitul unei „lungi perioade de reflecție”. Szajer, care este căsătorit, a jucat un rol cheie în ceea ce criticii spun că este poziția anti-LGBTQ a Ungariei . El a fost unul dintre cei trei politicieni din 2011 care a rescris constituția maghiară pentru a defini „instituția căsătoriei între bărbat și femeie” și a interzice adopția pentru cuplurile de același sex.

Procuratura din Bruxelles a declarat pentru The Daily Beast că 20 de bărbați au fost reținuți vineri la o petrecere și fiecare a fost amendat cu 250 de euro.

„Poliția a fost alertată de vecini care s-au plâns de zgomot și de potențiale încălcări ale măsurilor legate de pandemia COVID-19. Un trecător a raportat poliției că a văzut un bărbat fugind pe geam; a putut să-l identifice pe bărbat. Bprbatul avea sânge pe mâini. Este posibil să se fi fost rănit în timp ce fugea. Narcoticele au fost găsite în rucsacul său. Bărbatul nu a putut prezenta documente de identitate. Acesta a fost escortat la locul de reședință, unde s-a identificat ca S.J. (1961) prin intermediul unui pașaport diplomatic”, a declarat procuratura.

Sascha Hardt, profesor asistent de drept constituțional comparat la Universitatea din Maastricht, consideră că încercările lui Szajer de a folosi imunitatea parlamentară ar fi putut fi un abuz de putere.

Deputatul maghiar și-ar fi invocat imunitatea de parlamentar!

„Se pare că a fost reținut în delict flagrant, caz în care această imunitate nu se aplică”, a declarat profesorul pentru The Daily Beast.

Media belgiană a identificat un bar gay din Bruxelles ca fiind locul orgiei, dar proprietarul a negat-o acest lucru.

„Este absolut fals. Nu s-a întâmplat aici. Cred că va trebui să vorbesc cu avocatul meu”, a declarat acesta pentru The Daily Beast.

Procuratura din Bruxelles a fost informată despre incident, potrivit rapoartelor locale, și a decis eliberarea părților interesate fără alte acuzații. Primarul din Bruxelles, Philippe Close, a fost, de asemenea, sesizat.

„Nu avem nicio confirmare a acuzațiilor sau informații referitoare la un europarlamentar. Vă rugăm să rețineți că Standardele de conduită stabilite de PE se referă la comportamentul din timpul activităților parlamentare – nu la viața personală. Dacă acest fapt va fi stabilit și sancționat de autoritățile locale și naționale, este de competența acestor autorități să decidă asupra posibilelor sancțiuni”, a declarat Delphine Colard, un purtător de cuvânt al Parlamentului European, pentru sursa citată.

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii au dat mare lovitură şi l-au convins să...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
CTP s-a luat cu mâinile de cap în direct la TV după s-a întâmplat la...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mai mulți asistenți și medici au fost „vaccinați“ cu ser fiziologic, în loc de ser...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
O cameră de monitorizare a SUPRINS ceva neașteptat într-o pădure din România. „Privire LASER în...
Atenție, români! Te trezești cu Poliția la ușă dacă pe Google cauți așa ceva
Horoscop 2021. Femeile care cuceresc orice bărbat. Zodiile cele mai pasionale
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide