Fiul lui Joe Biden, anchetat de FBI! Ce spune președintele ales al SUA

Fiul lui Joe Biden, anchetat de FBI! Ce spune președintele ales al SUA
Fiul lui Joe Biden, anchetat de FBI! Ce spune președintele ales al SUA / Sursa FOTO: https://wiux.org
Publicat: 10/12/2020, 09:01

Fiul președintelui ales al SUA este anchetat de FBI! Hunter Biden a fost în centrul a numeroase scandaluri în campania electorală și iată că ține capul de afiș și după ce tatăl său a ieșit învingător în cursa pentru Casa Albă. Statul Delaware îl anchetează pe Biden jr. în legătură cu situația sa financiară, anunță presa din America.

Hunter Biden susține că a fost anunțat doar cu o zi înainte că este vizat de o anchetă federală în Delaware.

Joe Biden se declară „extrem de mândru” de fiul său

Iau acest lucru foarte în serios, dar am încredere că o analiză profesionistă şi obiectivă va arăta că mi-am gestionat afacerile în mod legal şi corespunzător, inclusiv cu ajutorul unor consilieri fiscali profesionişti”, a comentat Hunter Biden într-un comunicat.

La rândul lui, președintele ales al Statelor Unite a transmis, tot prin intermediul aceluiași comunicat de presă, că este „extrem de mândru” de fiul său. „Preşedintele ales Joe Biden este extrem de mândru de fiul său, care a fost nevoit să facă faţă unor provocări teribile, în special atacurile personale josnice din ultimele luni, pentru a ieşi întărit în final”, arată echipa de tranziţie a lui Joe Biden.

Donald Trump a acuzat în dese rânduri familia Biden că este o „întreprindere criminală”, insistând asupra afacerilor necurate derulate de Hunter Biden în Ucraina şi China, pe vremea când tatăl său era vicepreşedintele lui Barack Obama (2009-2017). Trump l-a acuzat pe Joe Biden că a obţinut îndepărtarea unui procuror ucrainean pentru a evita punerea sub urmărire penală pentru acte de corupţie legate de compania din domeniul gazelor naturale Burisma, în care fiul său, Hunter, era membru al Consiliului de Administraţie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase