Gândul
05.02.2020
Internațional

Gest incredibil al președintelui Trump: a refuzat să dea mâna cu Nancy Pelosi. Democrata a reacționat într-un mod neașteptat – VIDEO

Gest incredibil al președintelui Trump: a refuzat să dea mâna cu Nancy Pelosi. Democrata a reacționat într-un mod neașteptat – VIDEO
Președintele american Donald Trump a ignorat gestul democratei Nancy Pelosi, purtătoarea de cuvânt a Senatului, de a-l saluta cu o strângere de mână înainte de discursul său privind Starea Uniunii.

Gestul lui Donald Trump nu a rămas fără urmări, ci a creat o tensiune uriașă între republicani și democrați. Nancy Pelosi a rupt ostentativ, la finalul discursului lui Trump, o copie a discursului liderului de la Casa Albă, potrivit CNN.

Nu este clar dacă Trump a evitat mâna întinsă de Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților, sau doar nu a observat-o, însă incidentul are loc în contextul tensiunilor între Casa Albă și democrați pe tema procedurii de demitere a liderului SUA.

Momentul neobișnuit poate fi văzut mai jos (la minutul 2,18).

După discursul lui Trump, Pelosi a transmis pe Twitter: „Democrații nu vor înceta niciodată să întindă mâna prieteniei pentru a-și îndeplini sarcinile #Pentru Popor. Vom lucra pentru a găsi un o bază comună unde putem, dar vom sta fermi atunci când nu putem”.

Sursa foto: colaj NDTV

Inchide