Gestul neașteptat făcut de Simon Dorante-Day, pretinsul FIU al Regelui Charles / Casa Regală a Marii Britanii, fără reacție

Gestul neașteptat făcut de Simon Dorante-Day, pretinsul FIU al Regelui Charles / Casa Regală a Marii Britanii, fără reacție
Gestul făcut de Simon Dorante-Day, pretinsul fiu al Regelui Charles / Sursa FOTO: flickr.com
Publicat: 08/06/2023, 14:14
Actualizat: 08/06/2023, 14:14

Simon Dorante-Day este un nume mai puțin cunoscut în România, dar prezent pe buzele britanicilor, care zilele acestea „toacă” ultimele bârfe din familia regală.

Bărbatul de 57 de ani este cunoscut drept cel care pretinde a fi băiatul cel mare al Regelui Charles, proaspăt încoronat suveran al Regatului Unit.

Simon Dorante-Day i-a scris Regelui Charles o scrisoare

Chiar înainte de ceremonia de la Londra, care a adunat numeroase personalități, Simon Dorante-Day a transmis o scrisoare publică adresată Casei Regale.

În scrisoare, el le-a cerut suveranilor, despre care a spus că sunt părinții lui biologici, „să mărturisească faptul că au un copil secret și să facă ceea ce trebuie”.

Charles și Camilla,

În ajunul încoronării voastre, când tot ceea ce ați așteptat a ajuns la îndeplinire, sper că sunteți în sfârșit mulțumiți.

Poate că acum că v-ați atins scopul vă puteți privi în oglindă și vă puteți aminti cât i-a costat și încă îi costă pe alții ca voi să reușiți. Desigur, sunt dezamăgit că problema mea nu a putut fi rezolvată înainte de a vă urca pe tron, dar simt că, în timp, acest lucru se va reflecta mai rău asupra Monarhiei decât asupra mea.

Cu toate acestea, acum că sunteți rege și regină, vă cer să vă luați amândoi un moment de gândire și vă îndemn să rezolvați problema mea odată pentru totdeauna. Cunosc adevărul, îmi amintesc ce ați făcut, unde ați intervenit în viața mea și nu voi înceta să caut dreptate.

Acum că ești rege, asta nu mă face mai puțin fiul tău. E corect să mă opresc din a te căuta doar pentru ceea ce ești acum?

Nu o voi face, am nevoie de răspunsuri la ceea ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele, și știu că tu ai cheia de la acea ușă. În plus, acum, ascensiunea ta nu face decât să ne pună și mai mult în pericol.

Așa că, acum că ți-a venit vremea, sper că ești într-o poziție mai bună pentru a te ridica și a face ceea ce trebuie. Nu doar pentru mine și familia mea, ci pentru toți. Poate că acum puteți să recunoașteți amândoi când v-ați întâlnit prima dată, pentru că adevărul este că nu ați făcut-o până acum.

În calitate de monarh și cap al bisericii, comportamentul tău ar trebui să fie exemplar și deasupra legii. În prezent, înșelăciunea, minciuna și evaziunea nu îți fac cinste.

Mă rog să găsiți forța din voi demonstrând ceea ce nu ați făcut până acum! Nu ar exista un mod mai bun de a vă începe domnia decât recunoscând ceea ce a fost înainte și îndreptând greșelile care au fost făcute nu doar mie, ci multora.

Comunitatea privește, așteaptă și se întreabă ce fel de monarh vei fi. Numai tu ai controlul asupra acestui lucru și nimeni nu te poate forța să deschizi acea ușă.

Sper să vă bucurați de ziua pe care ați așteptat-o atât de mult! Sper că a meritat toată suferința pe care ați provocat-o.

Personal, eu și familia mea nu vom urmări încoronarea, deoarece știm adevărul despre ce fel de om ești! De fapt, poate că ești rege, dar ești un om slab care stă deoparte în timp ce alții își asumă căderea.

Fiul tău cel mare”, este scrisoarea transmisă de Simon Dorante-Day, potrivit 7news.com.

Bărbatul, inginer de profesie, s-a stabilit în Australia după ce a fost adoptat de o familie din Queensland. El pretinde a fi rodul relației extraconjugale dintre Regele Charles și Camilla Parker Bowles, între timp devenită regină a Marii Britanii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
La ce oră ajunge Lumina Sfântă în România! Va fi adusă de la Ierusalim în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Eurovision 2024. Trei țări au șanse mari să câștige concursul muzical
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
James Clerk Maxwell, omul de știință care a demonstrat pentru prima dată legătura dintre electricitate,...