La 36 de ani, Veronica are 13 copii! Și asta nu e tot: fiica ei, Victoria, i-a dăruit un nepoțel!

La 36 de ani, Veronica are 13 copii! Și asta nu e tot: fiica ei, Victoria, i-a dăruit un nepoțel!
La 36 de ani, Veronica are 13 copii! Și asta nu e tot: fiica ei, Victoria, i-a dăruit un nepoțel! / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 30/09/2022, 21:58

Cazul unei femei din New York a ajuns în atenția presei internaționale. O femeie în vârstă de 36 de ani, pe nume Veronica, a devenit bunică! Ea are 13 copii, iar una dintre fete, Victoria, i-a dăruit un nepoțel.

Numeroasa familie s-a mărit cu alţi doi membri după ce Veronica şi fiica sa cea mare, Victoria, au dat naştere unor bebeluși minunați.

Fericitele evenimente s-au petrecut la doar două luni distanţă unul de celălalt.

Veronica Merritt, mamă pentru prima oară la 14 ani

Pe numele ei Veronica Merritt, femeia a devenit mămica pentru prima dată pe când avea doar 14 ani. Trei ani mai târziu, ea dădea naştere celui de-al doilea copil, iar cu timpul familia a început să devină tot mai numeroasă.

În prezent, Veronica Merritt este o adevărată vedetă pe Facebook, acolo unde își împărtăşeşte cu urmăritorii săi experienţele unice ale vieţii de mamă cu 13 copii. Iar la 36 de ani, a devenit mai întâi mamă, iar la două luni distanță, bunică. La scurt timp după mama sa, fiica Victoria a rămas și ea însărcinată.

Cotidianul britanic Daily Mirror scrie că cele două mămici speră ca micuţii să devină cei mai buni prieteni. „A fost destul de cool şi copiii noştri vor fi cei mai buni prieteni. Cred că este fantastic, extrem de drăguţ că vor creşte împreună. Să fiu însărcinată în acelaşi timp cu fiica mea a fost ceva ce nu credeam că voi experimenta vreodată”, a precizat Veronica.

Veronica Merritt a născut-o pe Victoria în 1999, pe când avea doar 14 ani. Căsnicia cu Andrew nu a mers cu spera, așa că a divorțat, iar la scurt timp s-a recăsătorit cu Marty, acum în vârstă de 38 de ani, alături de care are opt copii. Au şi un fiu adoptat, Michel, care are acum 16 ani. Pentru că suferă de o boală de rinichi şi se îmbolnăveşte des, medicii i-au interzis să folosească pastile contraceptive. „Mi-am pierdut un rinichi anul trecut. Unele dintre sarcini au fost planificate, dar nu pot beneficia de contracepţie orală, întrucât riscurile de a face cheaguri de sânge sunt mari”, a dezvăluit Veronica.

Familia locuiește într-o casă cu nouă dormitoare

Marea familie locuieşte în prezent într-o casă cu nouă dormitoare. Cei doi soți au plătit doar 20.000 de dolari pentru acest imobil.

Altfel, Veronica povesteşte că oamenii o abordează deseori pe stradă atunci când merge împreună cu întreaga familie. „Mă întreabă «Hei, sunt toţi ai tăi?! Wow!»”. Proaspăta bunică nici în mediul online nu scapă de comentarii pline de uimire, ba unele sunt și de dezaprobare. „Reacţiile sunt împărţite pe TikTok şi Instagram. Unii mă susţin, dar am parte şi de mesaje negative. Mulţi mă critică fără niciun motiv. Suntem oameni drăguţi, dacă ne-ar cunoaşte cu adevărat şi-ar da seama de acest lucru. Consider că nu trebuie să judeci persoanele care au un stil de viaţă uşor diferit de al tău”, este de părere Veronica, mamă a 13 copii și bunică la 36 de ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase