NYT publică o fotografie în care apar soții Clinton și Trump, sub titlul: „Când Hillary și Donald erau prieteni”

NYT publică o fotografie în care apar soții Clinton și Trump, sub titlul: Când Hillary și Donald erau prieteni
Publicat: 02/11/2016, 21:38

„Senzaționala urzeală a tronurilor din istoria modernă este surprinsă în două imagini distincte. Prima este de la a treia nuntă extravagantă a lui Donald J. Trump, desfășurată în anul 2005 la proprietatea sa din Mar-a-Lago: senatorul de New York, strălucind cu accesorii din aur, catifea și perle, îi zâmbește magnatului cu cravată albă, în timp ce acesta pare să aibă un farmec special discutând cu Hillary, Bill și mireasa lui plină de bijuterii, Melania. (…) A doua imagine, mai sinistră, este de la dezbaterea prezidențială desfășurată luna trecută în St. Louis”, notează cotidianul The New York Times, amintind că, în contextul recentului eveniment electoral, candidatul republican, acuzat de hărțuirea unor femei și folosirea unui limbaj vulgar, a evocat agresiunile sexuale care ar fi fost comise de fostul președinte Bill Clinton, soțul adversarei sale democrate Hillary Clinton.

NYT difuzează imaginea din anul 2005, sub titlul: „Când Hillary și Donald erau prieteni. Povestea interacțiunilor dintre ei oferă o perspectivă asupra unui New York exclusivist”.

Soții Clinton s-au mutat de la Washington la New York în anul 2000, începând să frecventeze evenimente mondene la care erau prezenți membri ai elitelor din metropolă.

Hillary Clinton și Donald Trump au avut dispute dure în campania electorală premergătoare scrutinului prezidențial din 8 noiembrie 2016.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase