O maimuță a omorât un bebeluș de patru luni, după ce l-a smuls din brațele părinților și l-a aruncat de pe acoperișul unei clădiri cu trei etaje, în India

O maimuță a omorât un bebeluș de patru luni, după ce l-a smuls din brațele părinților și l-a aruncat de pe acoperișul unei clădiri cu trei etaje, în India
FOTO - caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 19/07/2022, 14:38

O maimuță a omorât un bebeluș de patru luni, după ce l-a smuls din brațele părinților și l-a aruncat de pe acoperișul unei clădiri cu trei etaje. Incidentul înfiorător a avut loc în satul Dunka, din statul Uttar Pradesh,situat în nordul Indiei.

Părinții bebelușului și copilul se bucurau de o seară liniștită de vineri, fiind pe terasa apartamentului lor. La un moment dat, mai multe maimuțe s-au urcat pe acoperișul clădirii și au început să îi atace.

După eforturi zadarnice de a alunga maimuțele, părinții copilului au fugit spre scări în încercarea de a scăpa de atacul animalelor. Bebelușul se afla în brațele tatălui său când, la un moment dat, acesta din urmă s-a împiedicat, iar micuțul a căzut.

Într-o fracțiune de secundă, înainte ca oricare dintre părinți să poată reacționa, una dintre maimuțe l-a prins pe băiețel de mână și l-a aruncat de pe acoperiș.

Părinții s-au dus imediat la copil, dar acesta a murit pe loc, scrie Daily Mail.

Incidentul este acum investigat de autoritățile de la secția de poliție Shahi.

O altă fetiță a fost omorâtă, acum câteva luni, de maimuțe

Uttar Pradesh găzduiește o populație uriașă de maimuțe rhesus, care se plimbă liber prin multe orașe ale statului.

Deși animalele sunt în general capabile să trăiască în relativă armonie alături de oamenii care locuiesc în aceste așezări, au existat multe situații în care maimuțele au atacat oameni, în special copii.

O fetiță de cinci ani a fost ucisă de maimuțe în Uttar Pardesh, în februarie.

Fata, al cărei nume era Narmada Kishore, se juca cu prietenii ei lângă râul Nakatiya când maimuțele au început să o muște pe tot corpul, potrivit Times of India.

„Maimuțele erau destul de agresive și o mușcaseră pe fiica mea aproape peste tot. Când am ajuns în apropiere, ea striga după ajutor”, a spus tatăl fetei.

Fata a fost dusă de urgență la spital, dar a murit din cauza pierderii de sânge.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase