Polina și părinții eu au fost împușcați în mașină, pe o stradă din Kiev. Fetița fugea cu familia de militarii ruși

Polina și părinții eu au fost împușcați în mașină, pe o stradă din Kiev. Fetița fugea cu familia de militarii ruși
Sursă foto: Facebook
Publicat: 27/02/2022, 17:18
Actualizat: 27/02/2022, 18:06

O familie cu trei copii a fost atacată în mașină, pe o stradă din Kiev. Părinții și una dintre fetițe au fost uciși pe loc de focurile de armă trase de un grup de sabotori ruși.

Sâmbătă dimineață, pe strada Olena Teliga din Kiev, un DRG (grup de sabotaj) rus a deschis focul asupra unei mași în care se afla o familie cu trei copii. Polina, elevă în clasa a IV-a, și părinții ei au murit pe loc, iar alți doi copii au fost duși în stare critică la spital, anunță cotidianul Livyi Bereh, care îl citează pe Secretarul Consiliului Local al Kievului, Volodimir Bondarenko.

Mama unui coleg al Polinei a povestit pcă sora fetiței se află în secția de terapie intensivă într-un spital din Kiev și are o rană gravă de glonț. Fratele esteinternat în Okhmatdyt.

A patra zi de război

Bombardamentele și atacurile Rusiei în Ucraina au avut ca țintă zonele marilor orașe Kiev și Harkov în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un gazoduct a fost lovit de un atac în al doilea cel mai mare oraș – Harkov precum și un bloc de locuințe, o femeie căzând victimă.

Potrivit oficialilor locali, rușii au intrat în oraș duminică dimineața, însă după prânz orașul era din nou sub control ucrainean.

În capitala Kiev, forțele armate ale Ucrainei spun că sunt în control. Un depozit petrolier de la sud de oraș a luat foc după ce a fost lovit de un atac.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase