Poliția din Londra a deschis focul asupra unor suspecți care au lovit mașina ambasadorului ucrainean

Redactor:
Mihai Draghici
Poliția din Londra a deschis focul asupra unor suspecți care au lovit mașina ambasadorului ucrainean
Agenți de poliție britanici au tras focuri de armă spre un vehicul care a lovit intenționat mașina parcată a ambasadorului Ucrainei în Marea Britanie, într-un incident produs sâmbătă în Londra.

Incidentul a avut loc sâmbătă în fața Ambasadei ucrainene din Marea Britanie, în zona Holland Park, Kensington, din Londra.

Ambasada Ucrainei a semnalat că mașina oficială a ambasadorului, care era staționată, a fost lovită intenționat de un alt vehicul. „Poliția a venit imediat, iar vehiculul suspect a fost blocat. În pofida blocajului, atacatorul a lovit încă o dată vehiculul diplomatic. În replică, agenții de poliție au deschis focul spre vehiculul suspect”, a transmis Ambasada Ucrainei, citată de agenția Reuters.

Poliția metropolitană londoneză a transmis, potrivit BBC, că șoferul vehiculului a vrut să atace și agenții cu vehiculul, astfel că aceștia au deschis focul și au utilizat un dispozitiv electric de imobilizare.

Un individ în vârstă de 40 de ani, șoferul vehiculului, a fost reținut, nu este rănit, dar a fost transportat la un spital din rațiuni de precauție.

Incidentul s-a încheiat și nu este considerat a fi de tip terorist. Agenții Scotland Yard încearcă să afle motivele atacului și dacă sunt implicați complici.

Foto: Pixabay

 

Inchide