Primarul New York-ului și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale americane: Știu cum să îl înving pe Trump

Redactor:
Marinela Sarbu
Primarul New York-ului și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale americane: Știu cum să îl înving pe Trump
Primarul orașului New York, Bill de Blasio, a intrat joi dimineață în cursa din Partidul Democrat pentru desemnarea candidatului în scrutinul prezidențial programat în Statele Unite în anul 2020, anunțănd că este cel mai bun candidat pentru a-l înfrunta pe președintele Donald Trump, potrivit CNN.

Într-o înregistrare video postată pe internet, de Blasio a menționat o serie de politici pe care le-a promovat pentru oraș, inclusiv instituirea salariului minim pe economie în valoare de 15 dolari, servicii medicale garantate și concediu medical plătit.

De asemenea, acesta a făcut o referire directă la Trump, numindu-l „agresiv” și a afirmat că este persoana cea mai bine pregătită să îl invingă pe președinte în 2020.

„Sunt un new-yorkez, îl cunosc pe Trump de mult timp ca fiind o persoană agresivă. Asta nu este o noutate pentru mine și pentru nimeni de aici, și știu cum să îl înving”, a declarat di Blasio.

El a adăugat că „Donald Trump trebuie oprit, l-am învins înainte și o voi face din nou. Sunt Bill di Blasio și candidez pentru președinție deoarece este timpul să punem pe primul loc oamenii care muncesc”.

Anunțul lui di Blasio, a fost publicat mai întâi de NBC News, acesta fiind cel de-al 23-lea candidat cu nouă luni înainte de începerea scrutinului intern.

Foto: Hepta

Inchide