Războiul dintre TRUMP și PRESA americană continuă. Liderul de la Casa Albă cere concedierea șefului CNN

Redactor:
Bianca Pavaluca
Războiul dintre TRUMP și PRESA americană continuă. Liderul de la Casa Albă cere concedierea șefului CNN
Președintele american Donald Trump a postat joi un mesaj pe Twitter în care cere concedierea lui Jeff Zucker, șeful postului de televiziune american CNN. Află cui mai cere Trump demisia

Președintele american consideră că „ura și părerea părtinitoare” a lui Jeff Zucker asupra sa a adus organizația media în „imposibilitatea de funcționare”.

„Micul Jeff Z a făcut o treabă groaznică, ratingurile lui sunt proaste, compania AT&T ar trebui să îl concedieze pentru a-și salva credibilitatea”, a declarat președintele american.

Jeff Zucker se află în concediu medical, după o operație la inimă.

Președintele american a postat ulterior un alt mesaj pe Twitter, în care critică postul NBC News.

„Ceea ce se întâmplă la CNN se întâmplă în moduri diferite și la alte posturi – dintre acestea, NBC News este cel mai rău”, a declarat Trump.

Donald Trump a criticat în mai multe rânduri postul CNN, declarând că nu este onest și că este concentrat doar pe agenda personală.

Un reporter CNN a fost dat afară din cadrul unui eveniment ținut la Casa Albă în luna iulie, după ce i-a adresat lui Donald Trump întrebări despre președintele rus Vladimir Putin și despre fostul său avocat, Michael Cohen.

În ultimele luni, Donald Trump a criticat mai multe posturi de televiziune și publicații americane, printre care și Washington Post, deținut de Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Foto: Hepta

 

Inchide