Regele Charles face angajări. Salariul pe care îl oferă este imens

Regele Charles face angajări. Salariul pe care îl oferă este imens
Charles al III-lea / Sursa foto: captură video
Publicat: 03/11/2022, 15:51

Regele Charles face angajări. Acesta caută o persoană care să aibă grijă de grădinile luxuriante de la Palatul Buckingham şi oferă un salariu imens.

Monarhul caută pentru acest job pe cineva care este pasionat de plante, iar în descrierea locului de muncă transmite că angajatul ar putea câștiga până la 40.000 de lire sterline (aproximativ 46.500 de euro) pe an, cu 39 de ore de muncă pe săptămână.

Grădinile impresionante de la Palatul Buckingham se întind pe o suprafață de 16 hectare și includ un loc de aterizare pentru elicoptere, un lac și un teren de tenis, unde a jucat inclusiv Steffi Graf.

Fişa postului arată că solicitantul trebuie să fie responsabil pentru întreținerea aspectului grădinii la un standard excepțional, atât la Buckingham Palace, cât şi zonele înconjurătoare.

„În calitate de manager al grădinilor, vei fi responsabil pentru întreținerea și aspectul la un standard excepțional la Buckingham Palace Gardens și zonele înconjurătoare.

Conducând o echipă dedicată și talentată, vă veţi folosi abilitățile și expertiza pentru întreținerea gazonului, zonelor cu arbuști, plantelor erbacee și trandafirilor.

Vă veţi bucura de provocarea de a vă asigura că grădinile noastre sunt prezentate la cele mai înalte standarde și veţi fi mândri că mii de oameni se bucură de ele în fiecare an la evenimente”, se arată în anunţul Casei Regale a Marii Britanii, potrivit The Sun.

„Cu un angajament față de horticultură, vă veți concentra pe realizarea proiectelor noastre de conservare și îmbunătățire a biodiversității bogate din grădini. Dacă ești la fel de pasionat de plante ca și de oameni, atunci acest rol te va inspira să performezi”, se mai precizează în oferta de angajare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase