ȘOCANT. Video / Un bărbat a fost călcat în picioare de mai mulți protestatari din Dallas. Victima încerca să-și apere magazinul. IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL

Redactor:
Nicolae Oprea
ȘOCANT. Video / Un bărbat a fost călcat în picioare de mai mulți protestatari din Dallas. Victima încerca să-și apere magazinul. IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL
Captura Twitter

Proprietarul unui magazin din Dallas a fost bătut cu bestialitate de mai mui multe persoane care încercau să-i jefuiască magazinul. Victima încerca să-și apere afacerea, însă a fost linșată.

Violențele s-au produs sâmbătă seara în Dallas (Texas), în timpul protestelor provocate de moartea lui George Floyd.

Protestatarii jefuiau magazinul

Potrivit pubicaței ameicane TMZ, care citează un utilizator Twitter, mai mulți indivizi au vrut să jefuiască magazinul bărbatului, însă el a ieșit cu o sabie, încercând să-și apere munca.

Videoclipul șocant îi arată pe atacatori cum îl lasă inconștient pe proprietarul magazinului, după ce este lovit cu skateboard-uri, pietre și pumni. Bărbatul se fală acum în stare stabilă.

Protestele din America au loc după ce în umră cu câteva zile un bărbat afro-american,  George Floyd,  a murit în urma intervenției brutale a polițiștilor, iar comunitatea locală a declanșat revoluția.

Lady Gaga a reacționat în cazul „George Floyd”

Cântăreața Lady Gaga s-a alăturat vocilor din lumea showbiz-ului american care reacționează după moartea lui George Floyd, bărbatul de culoare ucis în urma intervenției Poliției în Minessota.

Ea a spus, într-un mesaj postat pe Facebook, că este extrem de dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat în acest caz și l-a acuzat pe președintele Statelor Unite, Donald Trump, de rasism. Totodată, ea a declarat că, din punctul ei de vedere, liderul de la Casa Albă „a eșuat” în ceea ce privește apărarea vieții afro-americanilor.

Derek Chauvin, polițistul care a stat cu genunchiul pe gâtul lui George Floyd, arestat

Polițistul, care se numește Derek Chauvin, a fost luat în custodie de autorități, a anunțat John Harrington, comisar în cadrul Departamentului de Siguranță Publică din Minnesota.

 

Inchide