Trump sare în apărarea fiului său: „Aceasta este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria politică. Trist!”

Trump sare în apărarea fiului său: Aceasta este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria politică. Trist!
Publicat: 12/07/2017, 21:42
Actualizat: 28/03/2019, 05:11

„Fiul meu Donald a făcut o treabă foarte bună aseară. A fost deschis, transparent și nevinovat. Aceasta este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria politică. Trist!”, a transmis președintele Donald Trump miercuri prin Twitter.

„Fiul meu este o persoană de înaltă calitate și aplaud transparența sa”, a transmis Donald Trump într-o altă declarație, citită de Sarah Huckabee Sanders, purtător de cuvânt al Casei Albe.

Donald Trump, președintele SUA, nu știa de inițiativa fiului său de a discuta cu oficiali ruși în scopul discreditării candidatului democrat Hillary Clinton, susține Donald Trump jr, potrivit Fox News.

La rândul său, Donald Trump jr. afirmă că nu i-a spus tatălui său despre întrevederea pe care a avut-o în iunie 2016 cu avocata rusă Natalia Veselnitskaya.

„Nu i-am spus. Nu însemna nimic. Nu era nimic de spus. Nici măcar nu mi-aș fi amintit de această situație dacă nu ar fi început presa să răscolească. Au fost 20 de minute pierdute, o rușine”, a declarat Donald Trump jr.

Donald Trump jr., fiul cel mare al președintelui SUA Donald Trump, a publicat marți email-uri prin care confirmă relatările că ar fi discutat cu un procuror rus, în campania electorală, pentru a primi informații compromițătoare despre fostul candidat democrat Hillary Clinton, scrie The New York Times.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase