Un copil de 7 ani a fost legat de un stâlp de pe acoperișul casei și uns cu miere pentru a atrage albinele și insectele

Un copil de 7 ani a fost legat de un stâlp de pe acoperișul casei și uns cu miere pentru a atrage albinele și insectele
Publicat: 03/06/2021, 16:40
Actualizat: 07/06/2021, 10:04

Un tată a fost arestat în Egipt după ce soția lui l-a acuzat că i-a torturat fiul în vârstă de 7 ani legându-l de un băț și mânjindu-l cu miere pentru a atrage albinele și alte insecte.

În Egipt, un bărbat a depus eforturi extrem de mari pentru a se răzbuna pe soția sa, a trecut linia cruzimii, a pus miere pe corpul propriului fiu și l-a lăsat la mila insectelor.

Tatăl în vârstă de 34 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost arestat după ce și-ar fi legat tânărul fiu de stâlpul de lemn și i-a acoperit pielea cu miere. Apoi, bărbatul l-ar fi așezat pe Mohammed pe acoperișul casei lor. Nu se știe cât a stat copilul pe acoperiș, potrivit dailymail.com.

Parchetul din orașul Delta Shebin al-Qanater a lansat ample investigații în cazul copilului care a fost expus la forma bizară de pedeapsă în urmă cu aproximativ o săptămână.

În imaginile găsite pe telefonul mamei, băiatul poate fi văzut legat cu mâna și cu piciorul de un stâlp după ce a fost împrăștiat cu miere și lăsat expus la soare pentru a atrage insecte.

Mohammed a fost găsit într-o stare „deplorabilă” după presupusa pedeapsă. Acesta a fost verificat de experți medicali. Nu există alte rapoarte despre starea lui Muhammad

Tatăl a recurs la această pedeapsă  pentru a „disciplina” copilul după ce vecinii l-au acuzat de furt

Mama îngrozită a solicitat ajutorul unui organism de salvare a copiilor din Egipt.

Mama a spus că soțul ei o bate brutal pe ea și pe copii în mod constant.

Bărbatul se află acum în arest în curs de anchetă.

Suspectul a fost arestat de autorități, dar nu este clar dacă a fost acuzat oficial.

Ancheta este în curs.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase