VIDEO – Şapte răniți, între care doi în stare gravă, în urma unui atac asupra unui autobuz, în centrul Ierusalimului

VIDEO - Şapte răniți, între care doi în stare gravă, în urma unui atac asupra unui autobuz, în centrul Ierusalimului
Atac în centrul Ierusalimului / Sursa foto: Twitter
Publicat: 14/08/2022, 08:01
Actualizat: 14/08/2022, 08:03

Şapte persoane au fost rănite, între care două se află în stare gravă, într-un atac armat asupra unui autobuz, duminică dimineaţa în centrul Ierusalimului, au anunţat poliţia israeliană şi echipele de salvare.

„Poliţia a fost anunţată cu privire la un atac asupra unui autobuz în apropierea Mormântului lui David… poliţiştii au izolat zona şi caută un suspect care a fugit”, a transmis poliţia, citată de AFP.


Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii, a indicat că a intervenit după ce a primit informaţii cu privire la focuri de armă asupra unui autobuz la Ierusalim.

„Sunt în total şapte răniţi, toţi conştienţi, o femeie şi şase bărbaţi, dintre care doi sunt în stare gravă, în atacul terorist comis în Oraşul Vechi din Ierusalim”, a declarat Zaki Heller, purtător de cuvânt al MDA, citat de Agerpres.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase