Voronin se dezice de Dodon: „Ne-a vândut pentru 3 milioane de euro. Noi avem memorie bună”

Voronin se dezice de Dodon: „Ne-a vândut pentru 3 milioane de euro. Noi avem memorie bună”
Liderul comuniștilor din Republica Moldova, fostul președinte Vladimir Voronin, a declarat că nici nu se pune problema să îl susțină pe socialistul pro-rus Igor Dodon în al doilea tur al alegerilor prezidențiale de la Chișinău. El l-a acuzat pe Dodon că „i-a vândut" pentru 3 milioane de euro și a spus că degeaba partidul acestuia se cheamă socialist.

„El așa cere întotdeauna și patru ani în urmă el l-a votat pe Timofti. El trebuia să amintească de așa-zisa lui biografie politică. Noi nu avem niciun fel de temei, niciun fel de argument să-l susținem pe Dodon. Că ei se numesc socialiști asta nu înseamnă nimic. Noi urmărim politica pe care o promovează el și o propune societății”, a declarat Vladimir Voronin într-o conferință de presă.

Voronin a spus că Igor Dodon l-a trădat pentru 3 milioane de euro: „Ne-a vândut pentru 3 milioane de euro. Noi nu suntem răzbunători. Noi avem memorie bună. Nu e vorba că el doar pe noi ne-a trădat. El a trădat întreaga țară”.

Igor Dodon, liderul socialiștilor de la Chișinău, a intrat în turul doi al alegerilor pentru președinție, cu mai puțin de 10 procente avans față de Maia Sandu, candidatul de dreapta pro-european.

 

Inchide