Bărbatul care ar fi jefuit banca din Sectorul 2, prins de polițiști (VIDEO)

Publicat: 18/11/2020, 12:58
Actualizat: 18/11/2020, 13:01

Un bărbat de 30 de ani, suspectat că ar fi autorul jafului produs marţi la o bancă din sectorul 2 al Capitalei, a fost prins miercuri de poliţişti.

În jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată, săvârşită ieri (marţi-n.r.) într-o agenţie bancară din sectorul 2”, a transmis Poliţia Capitalei.

Suspectul a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi despre faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei.

Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică.

„Ameninţarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenţie se aflau doar angajaţi. Nicio persoană nu a fost rănită”, susţin poliţiştii.

GÂNDUL LIVE. Cazul jafului „cu bilețel” de la bancă. Dan Antonescu: Autorul, fie un om sub influența drogurilor, fie unul cu foarte multă experiență

Expertul criminolog Dan Antonescu a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre cazul jafului „cu bilețel” de la o bancă din Capitală.

„Cred că avem de-a face fie cu un om sub influența drogurilor, acel calm indus de ceva. Un om cu foarte multă experiență, o altă variantă. Regăsim această metodă în foarte multe din filmele americane, iar mulți dintre cei care au trăit în alte țări, făcându-și „studiile”, au învățat asemenea metode. O felicit pe casieră, că nu a opus rezistență, să nu apese butonul de panică dacă nu poate, e importantă viața. Banii sunt asigurați, poliția rezolvă aceste dosare. Să nu uităm că vorbeam despre cei care aruncau ATM-uri în aer și acum aceștia sunt în arest.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase