Femeie din Vaslui, pusă sub control judiciar după ce s-a urcat beată la volan. Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l

Femeie din Vaslui, pusă sub control judiciar după ce s-a urcat beată la volan. Avea o alcoolemie de 1,06 mg/l
FOTO - caracter ilustrativ: Facebook.com/www.politiaromana.ro
Publicat: 31/10/2022, 19:00
Actualizat: 31/10/2022, 19:03

O femeie din Vaslui a fost plasată sub control judiciar după ce, în urma unui accident rutier, s-a descoperit că avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost implicată într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, moment în care poliţiştii și-au dat seama că se află sub influenţa alcoolului.

„Poliţiştii Biroului Rutier Vaslui, din cadrul Poliţiei Municipiului Vaslui, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au constatat că pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate două autoturisme înmatriculate în judeţele Vaslui, respectiv Iaşi. După ce au procedat la testarea alcooscopică a ambilor conducători auto, aceştia au constatat că unul dintre conducătorii auto, o femeie din localitatea Fereşti, care se deplasa cu autoturismul înmatriculat în Vaslui, avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, scrie Digi24.

Femeia avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferița a fost prezentată Judecătoriei Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile

„După ce au procedat la testarea alcooscopică a ambilor conducători auto, aceştia au constatat că unul dintre conducătorii auto, o femeie din localitatea Fereşti, care se deplasa cu autoturismul înmatriculat în Vaslui, avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma probatoriului administrat, femeia de 43 de ani a fost prezentată Judecătoriei Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile”, se mai arată în comunicat.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase