20 DE ANI de închisoare pentru 10 CARTUȘE de țigări. Pedeapsa a fost aplicată în cazul unui bărbat din Florida

20 DE ANI de închisoare pentru 10 CARTUȘE de țigări. Pedeapsa a fost aplicată în cazul unui bărbat din Florida
Publicat: 24/09/2018, 14:16

Un juriu din Pensacola l-a condamnat pe Robert Spellman, în vârstă de 48 de ani, pentru tâlhărie și furt, în luna august, transmite ctvnews.ca.

Autoritățile susțin că Spellman a furat 10 cartușe de țigări dintr-un depozit, la finalul lunii decembrie a anului trecut. Vineri, bărbatul a fost condamnat la 20 de închisoare.

Pensacola News Journal scrie că, în trecut, Spellman a mai comis alte 14 infracțiuni și a fost condamnat de 31 de ori pentru diverse „găinării”, ceea ce îl transformă într-un individ periculos pentru societate, încadrat la un risc ridicat de recidivă – sau cel puțin așa cred judecătorii.

Aceste aspecte au stat la baza deciziei unui judecător din Escambia County, care l-a condamnat vineri pe Robert Spellman la 20 de ani de închisoare.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult