5 lucuri pe care nu trebuie să le cauți niciodată pe Google

5 lucuri pe care nu trebuie să le cauți niciodată pe Google
Publicat: 12/10/2017, 13:23

Și, chiar dacă internetul este un spațiu care oferă libertate de exprimare și de căutare a răspunsului la toate întrebările care-ți trec prin cap, există anumite lucruri pe care e mai bine să te abții să le cauți un răspuns în mediul virtual.

1. Google nu este doctorul tău: Nu încerca să îți pui singur un diagnostic, folosindu-te de „prietenul” Google. Medicina nu se învață șase ani fără niciun motiv.

2. Google nu este psihologul tău: El îți va da exact sfaturile pe care ți le dorești, ceea ce nu este în regulă.

3. Google este un „turnător”: Istoricul tău de căutări este întotdeauna accesibil celor din spatele motorului de căutare, chiar și atunci când cauți informații pe „modul incognito”. Deci, ai grijă ce cauți pe Google, pentru că dacă cei de la butoate sesizează ceva suspect, te-ai putea trezi cu probleme.

4. Google este o arhivă de imagini dezgustătoare: Dacă nu vrei să te simți dezgustat, ai face bine să nu cauți la secțiunea imagini termeni sau expresii care ar putea genera fotografii din această categorie.

5. Google este un „depozit” de informații surprinzătoare despre tine: Dacă cineva îți caută numele, poate descoperi lucruri pe care, de multe ori, nu ți-ai dori să le afle nimeni. Deci, o dată în plus, trebuie să ai grijă ce cauți, ce conturi îți faci, ce fotografii publici și unde, dacă nu vrei ca informații personale sau incomode să ajungă pe mâinile cui nu trebuie.