• Publicat:
Magazin

A angajat un asasin pentru a-i ucide soțul, dar planurile nu au mers cum și-a dorit. Cum a descoperit bărbatul planul cutremurător al soției

A angajat un asasin pentru a-i ucide soțul, dar planurile nu au mers  cum și-a dorit. Cum a descoperit bărbatul planul cutremurător al soției
Un bărbat din Texas și-a înscenat moartea, după ce a aflat că soția lui platise un asasin să-l ucidă. Bărbatul pe care l-a plătit era un vechi prieten de-al soțului, așa că posibilul ucigaș a fost cel care a ajutat la prinderea în flagrant a femeii.

Roman și Maria Sosa păreau a fi un cuplu perfect după ce s-au cunooscut în 2007 la un club de salsa și s-au căsătorit în 2010. După nuntă cei doi și-au deschis o sală de fitness, dar în 2015 au început să aibă probleme financiare. Lipsa banilor i-a determinat pe cei doi soți să nu se mai înțeleagă, așa că în 2015 femeia i-a spus bărbatului că ar vrea să divorțeze. Totuși, din cauza problemelor financiare, cei doi au fost nevoiți să  locuiască în continuare împreună, potrivit The Mirror.

Roman a încercat să se comporte frumos până când a primit un telefon care l-a cutremurat. Un boxer pe care l-a antrenat Roman l-a sunat să-i spună că trebuie să se întâlnească pentru că cineva vrea să-l omoare. După ce s-a întâlnit cu bărbatul, Roman a aflat că Maria îl platies pe boxer să-l omoare. Pentru uciderea lui Roman, Maria oferise 8000 de euro.

Roman și bărbatul care i-a dat vestea cutemurătoare au făcut un plan pentru a o prinde pe femeie în flagrant. Roman a continuat să stea sub acoperiș cu Maria și să se comporte absolut firesc.

Maria a fost înregistrată cu un microfon ascuns, în timp ce îi dezvăluia bărbatului plătit, planul de a scăpa de bărbatul pe care îl iubise.

Roman a apelat la polițiști și împreună au realizat o înscenare. De asemenea, împreună cu polițiștii, aceștia s-au gândit să facă o poză cu Roman întins într-o râpă cu o rană desenată la tâmplă. Părea ucis prin împușcare.

Imaginea i-a fost arătată soției lui Roman de către un bărbat, despre care ea credea că este cel angajat pentru crimă, însă de fapt era un ofițer de poliție sub acoperire. Când Maria a văzut fotografia cu soțul ei împușcat în cap a început să râdă

Femeia a primit o pedeapsă de 20 de ani de închisoare cu executare.

 

Inchide