A bătut-o cu ranga de fier și a obligat-o să lingă vopsea. Un fotbalist a ajuns la închisoare după ce a agresat-o crunt pe iubita lui: „Am crezut de multe ori că voi muri”

Redactor:
Gandul
A bătut-o cu ranga de fier și a obligat-o să lingă vopsea. Un fotbalist a ajuns la închisoare după ce a agresat-o crunt pe iubita lui: „Am crezut de multe ori că voi muri”
Un fotbalist britanic a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare, după ce, la începutul acestui an a agresat-o pe iubita lui. Femeia de 33 de ani a povestit că bărbatul a bătut-o cu ranga de fier, i-a spart oglinda în cap și a forțat-o să lingă vopsea. Comportamentul bărbatului care a fost exclus din echipa de fotbal în care juca, a fost cauzat de descoperirea unei fotografii nud cu iubita lui.

Danielle Thomas a povestit că a fost bătută de iubitul ei, fotbalistul în vârstă de 26 de ani Reece Thompson, trei zile la rând. Bărbatul a reușit să-i rupă maxilarul femeii și să-i lase o mulțime de urme dureroase pe corp, potrivit The Mirror

Fotbalistul va petrece trei ani și patru luni la închisoare pentru fapta sa. Tânărul a primit și un ordin de restricție, nemaiavând dreptul să se apropie de Danielle, pe care a amenințat-o că o va scoate goală în stradă, timp de 10 ani.

Femeia de 33 de ani a declarat că fotbalistul a început să o agreseze în ultimul an de relație, dar bătăile crunte au început când fotbalistul a descoperit o fotografie nud cu ea, realizată cu 10 ani în urmă.

„Reece m-a bătut constant. M-a lovit și cu ranga din fier, mi-a rupt maxilarul și mi-a spart o oglindă de cap. M-a obligat să ling vopsea. Am crezut de multe ori că o să mor. Mă obliga să stau cu mâinile lângă corp, să nu mă apăr cu mâinile de lovituri”, a povestit Danielle.

După ce a primit tratamentul îngrozitor, femeia a plecat de acasă și a alertat poliția.

 

Inchide