A crezut că bea LAPTE, dar A SCUIPAT imediat lichidul. Amănuntul scârbos din cafeaua unei gravide i-a făcut pe cei de la McDonald’s să ia măsuri URGENTE

Redactor:
Silviu Bănilă
A crezut că bea LAPTE, dar A SCUIPAT imediat lichidul. Amănuntul scârbos din cafeaua unei gravide i-a făcut pe cei de la McDonald’s să ia măsuri URGENTE
O femeie gravidă care și-a cumpărat o cafea de la un McDonald's din Canada a avut surpriza să constate că, în loc de lapte, paharul era plin cu detergent lichid.

Sarah Douglas a oprit duminică dimineața într-un drive-thru McDonald’s din Lethbridge, un oraș din Alberta, Canada, pentru a-și cumpăra o cafea, scrie thisisinsider.com. Femeia gravidă a plătit băutura și a plecat, dar a descoperit pe drum că în interiorul paharului nu era LAPTE, ci o substanță chimică folosită la mentenanța instalației espressorului.

Ulterior, cei de la McDonald’s au descoperit că aparatul de cafea era conectat la o conductă cu lichid de curățare, care a ajuns inevitabil în băutura doamnei Douglas.

Povestea lui Douglas a fost relatată de presa locală canadiană pe Twitter.

Douglas, gravidă în șapte luni, a descris gustul băuturii într-un interviu acordat celor de la Canadian Broadcasting Corporation. „Am deschis capacul cafelei și m-a izbit un miros chimic greu. Acolo nu era deloc lapte”, a spus femeia.

Ea a povestit pentru CBC că s-a întors la restaurantul McDonald’s pentru a reclama situația, unde i s-a oferit o altă cafea, dar ea a refuzat: „Categoric nu. Așa ceva este inacceptabil”.

Un angajat i-a explicat că cela două conducte de curățare erau conectate la cele de la dozatorul cu lapte. În caz s-a implicat deținătorul francizei respective, Dan Brown, care a oferit declarații pentru CBC.

„Mașina de cafea era curățată și era foarte dimineață”, a povestit Brown. „Din nefericire, conducta de lapte a fost conectată la cea de detergent lichid, în timp ce era preparată cafeaua clientei”.

Managerul de restaurant i-a arătat femeii ambalajul soluției folosite la igienizarea espressorului, pentru a ști ce să le zică medicilor. Norocul ei a fost că nu a înghițit soluția respectivă și doctorii au asigurat-o că este sută la sută sănătoasă.

Douglas a precizat însă că un angajat a recunoscut un lucru incredibil: nu este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva!

La rândul său, Brown și-a cerut scuze și a precizat că se află în „strânse legături” cu Douglas. „Am luat măsuri imediate pentru a revizui procedurile de igienizare ale aparatelor de cafea”, a spus patronul McDonald’s-ului din Alberta.

Acesta a mai adăugat că un inspector sanitar s-a deplasat la fața locului, dar nu a găsit nereguli și nu va investiga mai departe cazul.

ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Orban șochează! Răspuns tranșant atunci când a fost întrebat dacă se vaccinează anti-covid
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
CIA: China face experimente pe oameni pentru a crea super-soldați. ”Beijingul nu mai are limite...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
ULTIMĂ ORĂ! Klaus Iohannis desființează un anumit tip de PENSII!? Pensionarii sunt furioși!
Alertă pentru români: aceste măști trebuie evitate cu orice preț. Avertismentul de ultimă oră dat...
Tradiţii de Moş Nicolae 2020: Cele mai frumoase obiceiuri româneşti
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Lidia Buble a mărturisit ce simte pentru Fuego! „Nu mai pot după el, îl iubesc!”....
Inchide