• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

A devenit un fenomen în lumea DJ-ilor. Uite ce poate să facă acest puști la doar 2 ani

Un puști de 2 ani a cucerit lumea internetului cu abilitățile lui de a mixa muzică. Acesta este cel mai tânăr DJ din Africa de Sud și cel mai probabil din lume. Povestea lui o puteți citi mai jos.

Oratilwe Hlongwane este un puști de doi ani din Africa de Sud care a devenit celebru în întreaga lume cu abilitățile lui de a mixa muzică. Abia știe să articuleze cuvintele, dar când vine vorba de a pune muzică o face ca un profesionist, scrie Business Insider.

La prima vedere ai zice că e vorba de o glumă, dar puștiul reușește să îmbine melodiile folosind butoanele unui sistem de muzică sofisticat, asemenea unui DJ care are mulți ani de muncă în spate. La cei doi ani, băiatul știe să selecteze muzică din playlist-ul unui laptop, iar abilitatea lui de a mixa muzică l-a transformat într-un fenomen în mediul virtual. În Africa de Sud este cunoscut drept DJ AJ.

Refiloe Marumo, mama lui Oratilwe, a povestit că, cel mai probabil, pasiunea pentru mixat a apărut încă din perioada în care era în burtică. Glen Hlongwane, tatăl lui, a decis să îi cumpere fiului său, încă nenăscut, un iPad, cu scopul de a-i downloada diferite aplicații, ce aveau să îi crească gradul de educație. Printre aplicațiile downloadate se număra și una care te învață cum să mixezi muzica. Aceasta din urmă nu era pentru fiul său, ci pentru el, deoarece pe lângă faptul că este antrenor de gimnastică, Glen cochetează și cu mixatul muzicii.

Însă, bărbatul nu a avut același succes pe care îl are fiul său la doar doi ani. Puștiul a învățat cum să manevreze gadgetul cumpărat de tată pe la vârsta de 1 ani. Părinții povestesc că cel mic inclusiv folosea aplicația de DJ pe care tatăl lui o folosea pentru a-și îmbunătăți abilitățile de a mixa muzică.

Părinții s-au declarat de-a dreptul șocați când fiul lui, care încă poartă scutece, a reușit să folosească un echipament profesional de mixat muzică după ce s-a jucat cu aplicația de pe iPad. Aceștia l-au filmat cu un telefon mobil în timp ce mixa, iar clipul postat pe Facebook a devenit viral la scurt timp. Puștiul are 25.000 de fani pe rețeaua de socializare.

Deși face senzație, părinții lui Oratilwe nu îl vor lăsa pe fiul lor să pună muzică în cluburi sau la eveniment private, deoarece este doar un copil. „Nu îl vom exploata”, a precizat tatăl puștiului. 

Inchide