• Publicat:
Magazin

A fost lansat trailerul „Oh, Ramona”. Când va apărea filmul ÎN CINEMATOGRAFE

A fost lansat trailerul „Oh, Ramona”. Când va apărea filmul ÎN CINEMATOGRAFE
Cartea "Suge-o, Ramona" de Andrei Ciobanu a fost ecranizată. A fost lansat trailerul oficial pentru adaptarea cinematografică a romanului. Vezi când va fi lansat filmul în cinematografe

A fost lansat trailerul filmului „Oh, Ramona„, o adaptare ce are la bază cartea cu același nume scrisă de Andrei Ciobanu și care s-a bucurat de un succes enorm, având peste un milion de cititori în mediul online.   

Filmul „Oh, Ramona” va fi în limba engleză, după cum a explicat comediantul: „Și fiindcă în viață, cel mai bine e să te compari cu cei mai buni decât tine și nu cu cei mai slabi, am decis să-l facem în limba engleză pentru că «ce, noi suntem mai proști ca americanii?» Doamnelor și domnilor, cu mare emoție în suflet și mândrie în gând vă prezint trailerul filmului «Oh, Ramona»”, a scris Ciobanu pe Facebook.

Filmul va intra în cinematografe de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2019.

Comedianul a amintit și cum a luat naștere ideea de a scrie o carte și a transmis un mesaj de mulțumire către cititori:”Pe 26 septembrie 2013, scriam pe Facebook o mică povestire despre o fată de care-mi plăcea mie în liceu și o pățanie pe care am avut-o alături de ea, când eram la o cabană cu mai mulți prieteni. Acea postare avea să fie primul capitol din cartea ce urma să o scriu și anume «Suge-o, Ramona». Am publicat-o pe 14 februarie 2015 și a devenit în foarte scurt timp, cea mai citită/vândută carte din România. A adunat o grămadă de oameni care i-au sorbit cu drag fiecare rând și vreau să le mulțumesc, iar alții au decis să o judece fără măcar să o deschidă. Mulți mi-au spus că, de multă vreme, nu au mai râs atât de mult citind o carte, iar unii m-au înjurat ascunși după nickname-uri și tastaturi.

Cert este că, în vara anului 2016, am primit de la Cristina Iacob (regizorul filmului „Selfie„) o ofertă de a ecraniza povestea, născută pe Facebook și continuată în librării, pe care am acceptat-o fără să clipesc. Am scris scenariul, am tăiat, am șters, am rescris, ne-am enervat, am căutat actori, ne-am îmbrățișat, am filmat, ne-am înjurat și apoi ne-am pupat timp de doi ani de zile și până la urmă treaba a ieșit„, a povestit comedianul.

Foto: Captură

×
Inchide