A intrat în pielea lui Hulk, dar nu a mai scăpat de culoare

Publicat: 03/06/2012, 09:39
Actualizat: 03/06/2012, 09:39

Un brazilian care a vrut să intre în rolul lui Incredible Hulk, vopsindu-se în verde cu ocazia unei parade, a descoperit cu stupoare că nu mai poate scăpa de culoarea de pe piele, informează Daily Mail.

Paulo Henrique dos Santos, un îngrijitor de piscine, de 35 de ani, din Vila Cruzeiro, a intrat în pielea personajului de culoare verde și nu a mai putut să „iasă” din ea nici după frecat intens cu peria.

Asta deoarece vopseaua pe care a folosit-o pentru a-și colora pielea era destinată rachetelor balistice și submarinelor nucleare.

Paolo intenționa să-și cumpere aceeași marcă de vopsea pe care a mai folosit-o și cu alte ocazii pentru a se deghiza în personajul favorit, dar nu a mai găsit-o la magazin.

Disperat să scape de noua pigmentare, brazilianul a petrecut două zile în baie, timp în care s-a spălat de 20 de ori. La un moment dat s-a temut că s-ar putea intoxica de la vopseaua industrială, dar până acum nu a manifestat simptome care să indice acest lucru.

Paolo, care lucrează și ca DJ la un club din Rio, a devenit popular peste noapte grație noii sale culori. Și, ca și cum nu ar fi fost suficient de jenant că a rămas verde, ziarele locale au publicat mai multe fotografii în care Hulkul de ocazie era frecat cu peria de o femeie. Deși aceasta era mama lui, presa a speculat că aceasta i-ar fi iubita.

Abia după ce o gașcă de prieteni și vecini s-au mobilizat și l-au frecat timp de 24 de ore, brazilianul a reușit să scape de vopseaua verde de pe piele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase