A lins o înghețată și acum riscă 20 de ani de închisoare. Gestul femeii i-a oripilat pe consumatori: „Cine e psihopata asta?”

A lins o înghețată și acum riscă 20 de ani de închisoare. Gestul femeii i-a oripilat pe consumatori: „Cine e psihopata asta?
Publicat: 05/07/2019, 13:08

O femeie care a fost filmată în timp ce linge înghețata dintr-o cutie și o pune la loc pe raft, în frigiderul unui magazin, riscă până la 20 de ani de închisoare, informează news.sky.com.

Filmarea șocantă a fost văzută de peste 11 milioane de ori și se pare că incidentul a avut loc într-un hypermarket Walmart din Lufkin, Texas.

În urma comportamentului femeii, Blue Bell, producător înghețatei respective, a retras cutiile de pe rafturile Walmart.

„Principala noastră grijă este siguranța consumatorului – suntem recunoscători că produsul contaminat a fost luat de la rafturi”, a declarat Gerald Williamson, directorul de Siguranță a Alimentației Publice în Lufkin, Texas.

Femeia care a lins înghețata și a pus-o înapoi pe raft riscă 20 de închisoare, dar și o amendă de 10.000 de dolari.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase